Besvart 1. juli 2022
Hei Mariam :)
Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! Det er vell ingen ting vi setter mer pris på enn at dere var fornøyde med oppholdet deres her på Comfort Hotel Bodø. Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved neste anledning dere kommer innom Bodø.
Ha en super sommer.
Med vennlig hilsen Kenneth Stensland General Manager
Ligger sentralt i sentrum med kort avstand til det meste. Parkering i parkeringshus like ved. God frokost. Det er ikke hårføner på rommet. Ellers flott rom. Hyggelig og smilene betjening. Restaurant stengt på søndager som var et minus.
Dato for oppholdet: juni 2022
Spør nilseinarh2019 om Comfort Hotel Bodo
Takk, nilseinarh2019
Kenneth Stensland, General Manager på Comfort Hotel Bodo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022
Hei, Tusen takk for din gode tilbakemelding etter ditt opphold hos oss, Det stemmer at vi ikke har hårføner på rom, men disse får man lånt av oss i Barception:)
Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang turen bringer deg/dere til Bodø.
Riktig god sommer,
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Her kom vi til et hotell med blide ansatte med humor. Jeg satte pris på at hotellet virket stille, og at rommene var rene. Frokosten opplevde jeg som fristende, og det var flott å oppleve et variert tilbud for meg som har cøliaki. Nærheten til sentrum er også et pluss.
Romtips: Ta med føner hvis du er avhengig av å bruke det.
Dato for oppholdet: juni 2022
Spør ingridm293 om Comfort Hotel Bodo
2 Takk, ingridm293
Hei Ingrid,
Wow, tusen takk for en sånn hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss på Comfort Hotel Bodø. Ingen ting som gjør som gladere enn akkurat dette!
Vi håper virkelig vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake så snart du/dere kommer tilbake til Bodø :)
Ha en fantastisk sommer.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
For første gang skulle jeg «travel easy». Det skal jeg aldri gjøre flere ganger. To netter på hotellrom uten dusjsåpe, sjampo og balsam. Siste natta i Bodø og gledet meg til en lang dusj før jeg skulle ta 04.30 flyet hjem.Ingen såpe der heller. Det bør vel være lov å forvente en liten flaske dusjsåpe ??
Spør Tor m om Comfort Hotel Bodo
Takk, Tor m
Kenneth Stensland, Daglig leder på Comfort Hotel Bodo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2022
Hei Tor,
Så utrolig leit å lese at du har sjekket inn og det har vært fritt for dusj artikkler på rommet du sjekket inn på. Selvfølgelig skal dette være på rommene, så her er det bare å beklage svikt i våre interne rutiner og jeg tar dette videre til rett avdeling med en gang. Jeg vil også bare si at vår Barception som er døgn bemannet alltid står behjelpelig om det er noe våre gjester trenger.
Jeg håper vi fortsatt får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss neste gangen turen tar deg til Bodø:)
Med vennlig hilsen Kenneth Stensland
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hjemmekoselig hotell med tipp topp service og fantastisk god frokost. Betjening på hotellet helt magisk du får hjelp til alt du spør om og yter god service. Har kjempe flotte rom i forskjellige str og behov du trenger. Her føler æ mæ alltids velkommen.
Spør Hotellbasila om Comfort Hotel Bodo
Takk, Hotellbasila
Hei:)
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss på Comfort Hotel Bodø! Wow, dette gleder oss så masse! Våre ansatte brenner for å gi våre gjester en fantastisk hotell opplevelse, så din tilbakemelding skal jeg sende videre til alle sammen.
Vi håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss :)
Med Vennlig Hilsen Kenneth Stensland
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi kom til hotellet og ble møtt av utrolig koselig betjening. Rommet var rent, delikat og koselig. Deilige senger, stor plass. Nydelig frokost med alt man måtte ønske seg. Dette hotellet anbefales av alle, store som små. Både til korttid og langtids opphold.
Spør 357vigdish om Comfort Hotel Bodo
Takk, 357vigdish
Kenneth Stensland, Daglig leder på Comfort Hotel Bodo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2022
Hei Vigdis, og tusen takk for en hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss! Det er vell ingen ting som gjør oss gladere enn akkurat slike tilbakemeldinger:)
Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake veldig snart:)
Hilsen hele teamet på Comfort Hotel Bodø.