Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 301
Strawberry Hotels
kr 1 399
Fullt refunderbart før søn. 17. des.
kr 1 295
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
66
13
10
8
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
13
10
8
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 98 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2022

Hyggelig ansatte tok oss i mot og viste tid til våre spørsmål, og hadde konstruktive løsninger i en hektisk festival helg. Supre folk. Rommene var helt topp, og ting vi trengte ble ordnet på en hyggelig og effektiv måte SUPERT

Dato for oppholdet: juli 2022
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, L36GXtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2022

Super fint nytt hotell, med veldig fint og stort bad. Vi hadde med baby på 4 mnd og kjæledyr. Veldig fornøyd med beliggenheten (rett ved kjøpesenter). God frokost og AC på rommet som var supert når det var 30 grader ute!

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariamL9564OX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kenneth Stensland, General Manager på Comfort Hotel Bodo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022

Hei Mariam :)

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! Det er vell ingen ting vi setter mer pris på enn at dere var fornøyde med oppholdet deres her på Comfort Hotel Bodø.
Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved neste anledning dere kommer innom Bodø.

Ha en super sommer.

Med vennlig hilsen
Kenneth Stensland
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Ligger sentralt i sentrum med kort avstand til det meste. Parkering i parkeringshus like ved.
God frokost.
Det er ikke hårføner på rommet. Ellers flott rom.
Hyggelig og smilene betjening.
Restaurant stengt på søndager som var et minus.

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, nilseinarh2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kenneth Stensland, General Manager på Comfort Hotel Bodo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022

Hei,
Tusen takk for din gode tilbakemelding etter ditt opphold hos oss,
Det stemmer at vi ikke har hårføner på rom, men disse får man lånt av oss i Barception:)

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang turen bringer deg/dere til Bodø.

Riktig god sommer,

Med vennlig hilsen
Kenneth Stensland
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2022 via mobile enheter

Her kom vi til et hotell med blide ansatte med humor. Jeg satte pris på at hotellet virket stille, og at rommene var rene. Frokosten opplevde jeg som fristende, og det var flott å oppleve et variert tilbud for meg som har cøliaki. Nærheten til sentrum er også et pluss.

Romtips: Ta med føner hvis du er avhengig av å bruke det.
Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ingridm293
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kenneth Stensland, General Manager på Comfort Hotel Bodo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022

Hei Ingrid,

Wow, tusen takk for en sånn hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss på Comfort Hotel Bodø.
Ingen ting som gjør som gladere enn akkurat dette!

Vi håper virkelig vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake så snart du/dere kommer tilbake til Bodø :)

Ha en fantastisk sommer.

Med vennlig hilsen
Kenneth Stensland
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2022 via mobile enheter

For første gang skulle jeg «travel easy». Det skal jeg aldri gjøre flere ganger. To netter på hotellrom uten dusjsåpe, sjampo og balsam. Siste natta i Bodø og gledet meg til en lang dusj før jeg skulle ta 04.30 flyet hjem.Ingen såpe der heller. Det bør vel være lov å forvente en liten flaske dusjsåpe ??

Dato for oppholdet: mai 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Tor m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kenneth Stensland, Daglig leder på Comfort Hotel Bodo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2022

Hei Tor,

Så utrolig leit å lese at du har sjekket inn og det har vært fritt for dusj artikkler på rommet du sjekket inn på.
Selvfølgelig skal dette være på rommene, så her er det bare å beklage svikt i våre interne rutiner og jeg tar dette videre til rett avdeling med en gang. Jeg vil også bare si at vår Barception som er døgn bemannet alltid står behjelpelig om det er noe våre gjester trenger.

Jeg håper vi fortsatt får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss neste gangen turen tar deg til Bodø:)

Med vennlig hilsen
Kenneth Stensland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser