Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Moose Safari fra Bodø, Nord-Norge, møte det største dyret i Europa
9

Bestill på forhånd
fra
USD 142,11
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Saltstraumen på
fra USD 142,11
Mer informasjon
Anmeldelser (682)
Filtrer anmeldelser
682 resultater
Vurdering fra reisende
348
237
82
9
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
348
237
82
9
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 682 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2018

Er du i nærhet av Bodø, bør du absolutt få med deg Saltstraumen. Flotte muligheter til bare å nyte naturen og se på kreftene som er i sving. Har du med deg fiskestanga anbefaler jeg deg å prøve den, her er det muligheter for napp. Du kan også bli med på organisert båttur og er du på jakt etter overnatting, er det et koselig hotell i nærheten.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Per-Arne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Nydelig å se den sterkeste malstraumen. Det er fascinerende å se hvordan vannet strømmer i en voldsom fart og hvilke søkk det blir. Ribbene kjørte turister mens vi var der. Det så skikkelig gøy ut. Må det neste gang. Mange fisker der og du ser fisken spretter. Nydelig natur.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, lisemetteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dette er en spesiell opplevelse som ikke er like imponerende om du kommer på et tidspunkt hvor det ikke er veldig mye strøm. Har du muligheten til å sjekke ut tidevannstabellen og time besøket etter denne får du den beste opplevelsen.
Det er lett å parkere ved broenden når du kommer fra Bodø.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Morten W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018

Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm! Du må helt ned til vannet for å forstå hvilke enorme krefter havet setter i bevegelse!
En opplevelse du sent vil glemme!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, paalrh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2018

Saltstraumen er et vel verd besøk når den er på sitt heftigste. Den forgår på flere steder fra brua og sydover.Følg med på tidevannstabellen som du får på turistkontoret i Bodø. Bussforbindelse. Ribreiser til straumen. God oversikt fra brua.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 157ulfg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser