Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Saltstraumen på
Saltstraumen av RIB
38 anmeldelser
fra USD 92,59
Mer informasjon
fra USD 474,81
Mer informasjon
Anmeldelser (663)
Filtrer anmeldelser
663 resultater
Vurdering fra reisende
337
231
81
8
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
337
231
81
8
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 663 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Utrolig flott sted. Lett parkering, tilgang til butikk og toaletter. Anbefaler alle som besøker Bodø til å ta turen innom Saltstraumen

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Hans F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Er du i nærhet av Bodø, bør du absolutt få med deg Saltstraumen. Flotte muligheter til bare å nyte naturen og se på kreftene som er i sving. Har du med deg fiskestanga anbefaler jeg deg å prøve den, her er det muligheter for napp. Du kan også bli med på organisert båttur og er du på jakt etter overnatting, er det et koselig hotell i nærheten.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Per-Arne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Nydelig å se den sterkeste malstraumen. Det er fascinerende å se hvordan vannet strømmer i en voldsom fart og hvilke søkk det blir. Ribbene kjørte turister mens vi var der. Det så skikkelig gøy ut. Må det neste gang. Mange fisker der og du ser fisken spretter. Nydelig natur.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, lisemetteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dette er en spesiell opplevelse som ikke er like imponerende om du kommer på et tidspunkt hvor det ikke er veldig mye strøm. Har du muligheten til å sjekke ut tidevannstabellen og time besøket etter denne får du den beste opplevelsen.
Det er lett å parkere ved broenden når du kommer fra Bodø.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, WikeM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018

Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm! Du må helt ned til vannet for å forstå hvilke enorme krefter havet setter i bevegelse!
En opplevelse du sent vil glemme!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, paalrh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser