“God og rimelig thai-restaurant med verdens beste dessert”

Chonticha Thai Restaurant
Vurdert som nr. 18 av 92 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Sentralt beliggende restaurant på Nedre Torg, utsikt over torget og Sjøgata fra de fleste sitteplasser, Serverer autentisk thaimat, sånn som den skal være, tilberedt av thai kokker og thai personale, fra de riktige egenimporterte råvarene. Resultatet er som den beste maten du får i Bangkok, med alle de typiske rettene som landets kjøkken er så kjent for. Uteservering ca 40 plasser om sommeren på torget utenfor restauranten, med utsikt over havna.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Jeg går alltid innom Chonticha når jeg er i Bodø. De serverer nydelig thai-curry av friske og gode råvarer og verdens beste dessert - frisk mango på en seng av søt ris, kokt i kokosmelk. Restauranten har god plass, hyggelig personale og serverer generøse porsjoner.

Takk, solveika

Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

God mat og service, rolig atmosfære. Litt lite mat på talerkenen (hadde stekte nudler), hadde gjort seg med en forrett;)

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, GlobePilot
Anmeldt 17. mai 2018 via mobile enheter

Har vært her før. Denne gangen 17de mai. Derfor helt fullt og alt tok litt lengre tid enn normalt. Helt ok mat, men ikke noe som gjør dette til en mer enn gjennomsnittlig opplevelse. Ok marmelade, men det bærerlitt preg av take away på tallerken. Ganske enkelt. Men ok dersom målet er å bli mett på thaimat.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, r0ald0vidi
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Menyen er godt merket for allergikere med eget allergiker som viser hvilke retter som du kan spise for å unngå henholdsvis soya, gluten, laktose, egg, fisk, skalldyr med mer. I tillegg er de dyktige til å anbefale hvilke retter du kan velge ift. Det innholdet du vil unngå.

Rettene vi valgte er både velsmakende og byr på nydelige råvarer som vi ikke får servert andre steder.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, didnar
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Vi spiste padthai og thaisuppe, begge veldig god på smak, freshe grønnsaker, og passe store porsjoner. Alt i alt en veldig positiv opplevelse.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Sophie B

Reisende som så på Chonticha Thai Restaurant, så også på

Har du vært i Chonticha Thai Restaurant? Del dine erfaringer!