“Bra spisested og god atmosfære i Bodø”
Anmeldelse av Bryggerikaia

Bryggerikaia
Vurdert som nr. 6 av 92 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Fransk, Norsk
Beskrivelse: Bryggerikaia er et unikt restaurantkonsept med et vidt spekter av tilbud. Her finner du et anerkjent spisested, med et kjøkken av ypperste klasse, hvor vi lar de beste råvarer danne grunnlag for spenstige smaksopplevelser med både lokalt og internasjonalt tilsnitt. Bryggerikaia benytter seg va kortreiste ferske råvarer og holder til midt mellom byliv og hav.  Med vår detaljrike innredning stimuleres de fleste sanser hos oss. Mange synes det er en opplevelse bare å stige inn i Bryggerikaia. Og vi er stolte av at våre gjester fort føler seg hjemme.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte en tre retters meny med fiskesuppe, kalv og hvit sjokolademousse. En hyggelig servitør anbfalte god vin som passet til, for vi orket ikke en hel vinpakke. Det ble en flott totalopplevelse som jeg gjerne anbefaler. Særlig nå som mange ferierende nordmenn kommer til Bodø for første gang!

Takk, tones557

Anmeldt 11. juli 2020

Drar hit hver gang jeg besøker byen. Ved dette oppholdet hadde vi 2 middager og en lunsj. Blir bestandig møtt av smilende og hyggelig betjening. Jeg anbefaler tørrfisken deres - ypperlig. Biffretten var helt ok. Vinvalg og matrett var helt riktig. Til lunsj den ene dagen valgte vi diverse smørbrød, smakte helt utmerket. Kommer selvfølgelig tilbake hit ved neste reise!! Anbefales 😊

Takk, kagjst
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Joda, dette var bra ! Selv på en fantastisk søndag kveld i juni med stapp full uteservering gikk dette som smurt ! Blide og effektive servitører , knallgode blåskjell med Frites og kald øl var helt topp👍 Litt trekk for at rekene i rekesalaten ikke var ferske... blir ikke helt det samme med reker fra lake. Alt i alt en flott kveld 👍

1  Takk, trond116
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Fornøyd med mat og omgivelser. Noe dårlig service. Måtte be om påfyll av vann og vin, og ble ikke tilbudt dessert.

Takk, ingvildlilleenge
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Først må jeg bare si Fantastisk ceviche.

Hyggelig betjening, kunne kanskje vært ennå litt mer på.

Beliggenheten er meget bra.

Det var velduftende mange spennende retter på menyene, vi kommer definetivt tilbake

1  Takk, natashacs2016

Reisende som så på Bryggerikaia, så også på

Bodø, Nordland

Har du vært i Bryggerikaia? Del dine erfaringer!