Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt og dårlig”
Anmeldelse av Bryggerikaia

Bryggerikaia
Bestill bord
2
søn. 25.7.
20:00
Vurdert som nr. 5 av 76 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Bryggerikaia er et unikt restaurantkonsept med et vidt spekter av tilbud. Her finner du et anerkjent spisested, med et kjøkken av ypperste klasse, hvor vi lar de beste råvarer danne grunnlag for spenstige smaksopplevelser med både lokalt og internasjonalt tilsnitt. Bryggerikaia benytter seg va kortreiste ferske råvarer og holder til midt mellom byliv og hav.  Med vår detaljrike innredning stimuleres de fleste sanser hos oss. Mange synes det er en opplevelse bare å stige inn i Bryggerikaia. Og vi er stolte av at våre gjester fort føler seg hjemme.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Middels minus god mat, dårlig service. Fordelen er at det er en fin uteservering i sola. Anbefales ikke for mat eller service

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mariegolimok
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (579)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 579 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bryggerikaia var en overraskende hyggelig opplevelse. Vi fikk vite på hotellet vårt (ankom sent ) at det ikke var noe åpne restauranter nå! Det var feil info - mange steder serverer middag etter kl 22: deriblant bryggerikaia.
Hyggelig service fra betjeningen. God middag og ditto vin var en fin start på oppholdet vårt i Bodø !
Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Tsr1507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Her var forventningene lave. Tok inn på Raddison Blue sent og trengte noe å spise. Først møtte vi uteserveringen og trodde våre muligheter til mat innendørs var ute. Imidlertid tok vi en spasertur rundt hjørnet og fant restauranten. Her bestilte vi biff og grillet tørrfisk. Fantastisk og over all forventning. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pål H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte en tre retters meny med fiskesuppe, kalv og hvit sjokolademousse. En hyggelig servitør anbfalte god vin som passet til, for vi orket ikke en hel vinpakke. Det ble en flott totalopplevelse som jeg gjerne anbefaler. Særlig nå som mange ferierende nordmenn kommer til Bodø for første gang!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tones557
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Drar hit hver gang jeg besøker byen. Ved dette oppholdet hadde vi 2 middager og en lunsj. Blir bestandig møtt av smilende og hyggelig betjening. Jeg anbefaler tørrfisken deres - ypperlig. Biffretten var helt ok. Vinvalg og matrett var helt riktig. Til lunsj den ene dagen valgte vi diverse smørbrød, smakte helt utmerket. Kommer selvfølgelig tilbake hit ved neste reise!! Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kagjst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggerikaia, så også på

 

Har du vært i Bryggerikaia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din