Vi ankom utestedet på brygga i nydelig vær. Var innstilt på en hyggelig kveld med god mat og service. Men vi ble møtt med beskjed om bestilling via skanning av QR. Å kunne bestille mat via en person kaller jeg service. Her må man gjøre alt selv: finne meny, lete seg frem, bestille uten innspill eller anbefaling fra personale, legge inn konto opplysninger som kortnummer, utløpsdato og cvc. Kan noen fortelle meg hva betjeningen da tar betalt for, eller hva dere skal bruke tiden på, når dere ikke kan betjene kunder? Dette er verken hipt eller fordelaktig for kunden. Det neste blir vel passord og innlogging for å komme inn døra, med argumenter om at dette er både kult og nødvendig for å følge med i tiden. Hva er det bransjen holder på med??? Sparing av ansatte? Og hvor blir det av respekten for kundene som er ute etter en trivelig kveld? Det tok 25 min.før maten kom. Den ble etterlyst, men vi fikk beskjed om at det var mange bestillinger. Ingen beklagelse, og heller ikke kortere ventetid. Jeg kunne servert de rekene raskere selv. Med denne utviklingen er det lite trivelig å spise ute.