Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat, middels service”
Anmeldelse av Bryggerikaia

Bryggerikaia
Vurdert som nr. 5 av 74 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Bryggerikaia er et unikt restaurantkonsept med et vidt spekter av tilbud. Her finner du et anerkjent spisested, med et kjøkken av ypperste klasse, hvor vi lar de beste råvarer danne grunnlag for spenstige smaksopplevelser med både lokalt og internasjonalt tilsnitt. Bryggerikaia benytter seg va kortreiste ferske råvarer og holder til midt mellom byliv og hav.  Med vår detaljrike innredning stimuleres de fleste sanser hos oss. Mange synes det er en opplevelse bare å stige inn i Bryggerikaia. Og vi er stolte av at våre gjester fort føler seg hjemme.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Vi var ti personer, og vi bestilte til forrett fire snacktallerkener på deling og til hovedrett ulike retter fra menyen. Alle var enige om at maten smakte fantastisk. Selv spiste jeg grillet tørrfisk (Se bildet). Det er to ting som trekker ned, litt dårlig service og prisen. Prisnivået tilsier høy servicegrad, men dette var høyst middels.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (591)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 591 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Nydelig grillet tørrfisk og sesongens første lutefisk. Alt smakte nydelig. Hit kommer vi gjerne tilbake!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, kirstenbirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Uteserveringen på Bryggeri Kaia var elendig.
Servitørene var ikke veldig opptatt av sine gjester.
Stedet hadde fått full score hvis de som arbeidet der hadde hvert interessert i sine gjester.
Pluss for at maten var veldig god.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Marianne M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Spiste grillet tørrfisk og hadde en fantastisk smaksopplevelse. Kveite ceviche til forrett var verdt pengene. Flotte folk som jobbet der, vennlige og flinke. God service og bra mat!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Cathrine A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Vi ankom utestedet på brygga i nydelig vær. Var innstilt på en hyggelig kveld med god mat og service. Men vi ble møtt med beskjed om bestilling via skanning av QR. Å kunne bestille mat via en person kaller jeg service. Her må man gjøre alt selv: finne meny, lete seg frem, bestille uten innspill eller anbefaling fra personale, legge inn konto opplysninger som kortnummer, utløpsdato og cvc. Kan noen fortelle meg hva betjeningen da tar betalt for, eller hva dere skal bruke tiden på, når dere ikke kan betjene kunder? Dette er verken hipt eller fordelaktig for kunden. Det neste blir vel passord og innlogging for å komme inn døra, med argumenter om at dette er både kult og nødvendig for å følge med i tiden. Hva er det bransjen holder på med??? Sparing av ansatte? Og hvor blir det av respekten for kundene som er ute etter en trivelig kveld? Det tok 25 min.før maten kom. Den ble etterlyst, men vi fikk beskjed om at det var mange bestillinger. Ingen beklagelse, og heller ikke kortere ventetid. Jeg kunne servert de rekene raskere selv. Med denne utviklingen er det lite trivelig å spise ute.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AnneL2374
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggerikaia, så også på

 

Har du vært i Bryggerikaia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din