Ufattelig dyrt i forhold til kvalitet. Flotte lokaler og hyggelig, men stresset/underbemannet betjening.
16–20 av 610 anmeldelser
Dette var skuffende. Hverken spesielt god mat eller service for prisen. Tørr fisk, ok chips og gode blåskjell, men stort sett dyrt og kjedelig.
Kjempe hyggelig engelsk talende personalet som yter god service, hyggelig atmosfære og helt nydelig mat.
Alt i alt en super opplevelse og vi kommer veldig gjerne tilbake neste gang vi er i Bodø.
Sto lenge å ventet for å få anvist sitteplass. Fikk bord innendørs etter eget ønske. Flere servitører som ikke var veldig opptatt men vi ble helt glemt. Måtte gå til disken å spørre om det var mulig å få bestille. Spiste grillet tørrfisk og kveite. Nydelig mat og flott anrettet. Da vi skulle betale forsøkte vi å få kontakt med en kelner uten å lykkes. Til disken igjen og da kom kelner til vårt bord. Her må det skjerpings til med servicen på dette stedet.
Flott beliggenhet særlig på en solskinnsdag. Vi spiste lunsj, måtte vente litt på bord, men de hadde god oversikt og et godt system for å holde restauranten full. Bokket og betalte via qr/nett. Nydelig mat og drikke. Hyggelig betjening.