“God mat og fantastisk stemning”
Anmeldelse av Brasserie X Bodø

Brasserie X Bodø
Vurdert som nr. 14 av 88 Restauranter i Bodø
Anmeldt 22. februar 2024

Utrolig fint og rolig sted. Flott stemning og utrolig god mat. Drar absolutt dit flere ganger! En av de bedre stedene å spise ute i Bodø mtp god mat og ikke altfor bråkete.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Oda H

Anmeldt 8. oktober 2023

Feiret bursdag med familiemiddag på Ramsalt. Fikk leid eget rom for middagen og det var flott dekket på og pyntet til oss. Hadde god kontakt med restaurantsjefen i tiden før og vi fikk det slik vi ville. Vi ble godt ivaretatt under hele middagen av personalet og fikk god mat servert. Vi var veldig fornøyd med opplevelsen og service. Anbefales til de som ønsker å arrangere bursdag, og lignende. Kjekt å overnatte på hotellet også!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Elisa A
Anmeldt 17. mai 2023 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke, oppmerksom og fin servitør. Rett ved sjøen, spennende å følge værets skifting og trafikken på vannet.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Bente1959
Anmeldt 24. april 2023

Utrolig flott resturant med nydelig utsikt ut over havet. Maten og drikken var nydelig. Hyggelig betjening. Fantastisk service. Desidert byens beste resturant✨😁

Dato for besøk: april 2023
Takk, Emma S
Kine Willumsen, Owner på Brasserie X Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2023

Heia😊

Hurra og tusen, tusen takk for denne flotte reviewn.
Det er dette vi lever for og vi smiler fra øre til øre😊

Du er varmt velkommen tilbake til oss på Brasserie X!

Alt godt,
Kine og crew

Anmeldt 21. februar 2023 via mobile enheter

Nydelig skrei, lever og rogn. Fikk anbefalt en vin som passet perfekt. Veldig bra.😃 Bare husk å levere bestikk med maten neste gang.😂👍🏼

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, Inspiration461075

Heia😊

Hurra og tusen, tusen takk for denne flotte reviewn.
Det er dette vi lever for og vi smiler fra øre til øre😊

Du er varmt velkommen tilbake til oss på Brasserie X!

Alt godt,
Kine og crew

Reisende som så på Brasserie X Bodø, så også på

Har du vært i Brasserie X Bodø? Del dine erfaringer!