“Nydelig mat, men.....”

Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. november 2018

Familien samle til felles middag på Peppes. Mye godt å velge i for store og små.
Vi bestilte både forretter og pizza. Så ventet vi........leeeeeeeenge! Det gikk nesten en time fra vi bestilte til vi fikk mat. Og da kom likegodt alt på en gang.
To servitører sprang mellom telefon, restaurant, og take-away! Selv kokken måtte stille i kassen! Ingen tvil om at stedet var underbemannet! Kaldt var det i restauranten også. Det meste går visst på sparebluss på Peppes i Bodø! Sånt blir det ikke trivsel av.

Takk, M780

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi var et par som besøkte en mandag ettermiddag, hvor restauranten hadde få gjester.
Ble hyggelig mottatt og kunne velge bra. Ord selv. Hyggelig dempet belysning i november. Da så man heller ikke så lett hvor veldig slitt interiøret er!
Vi bestilte burgers, som smakte rimelig bra - da de endelig kom på bordet. Prisene nokså drøye vurdert opp mot value for money. En grei gjennomsnittlig opplevelse - føler ikke behov for å komme igjen på noen måneder😊

1  Takk, 184eirikf
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi ble anbefalt å bestille buffé, så det gjorde vi alle sammen. Pizzaen var kald og vi måtte vente lenge før de fylte på. Utvalget ble dårligere etter hvert. De siste bitene vi spiste var varme og gode😊 Hyggelig betjening!

Takk, Tone K
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Maten vanlig Peppes. Men alt i alt hyggelig besøk. Anbefales og veldig Sentral beliggenhet

Takk, gros388
Anmeldt 30. april 2018

Et typisk Peppes restaurant. Grei betjening og du slipper å vente lenge på maten . Peppes er Peppes nesten hvor du kommer

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Steinar-kr

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!