Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt levert!”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 26 av 76 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig mottakelse av et kjøreslitent følge, god oppfølging underveis, god pizza som kom ganske så raskt....hva ellers kan man kreve? Anbefales. :)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SveinH843
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 234 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020

2 juli opplevde jeg og min familie en dårlig service. Sto ett kvarter og ventet på å få bord. Satt ved bordet i 20 min uten at noen tok notis av oss. Og da vi bestilte tok det en halvtime før maten kom.

Mulig de hadde få på jobb, men en kan ikke ha så dårlig kundebehandling.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, groskro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2020 via mobile enheter

Fikk LA burger med tilbehør som rake away via jobben, og burgeren var supergod og saftig. Kjipe poteter som var vassen, og ikke sprø. Med litt sylteagurk på hadde jeg gikk burgeren terningkast 6.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, IdaKristin88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020

Stakk innom for et lett måltid etter en kino. Rolig kveld,med lite folk. Spiste en deilig vegetarpizza. Rask og god service. Oppmerksom servitør, som fulgte med, uten å være påtrengende. Sånn skal det gjøres!

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, M780
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

10000 besøkende i byen på Aha-konsert. Peppes har EN stakkars person på jobb i restauranten. Kan ikke selge hverken mat eller drikke 1,5 time før stengetid. Må være noe katastrofalt dårlig med planlegging/ledelse.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Jørn V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din