Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bare ok”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 28 av 79 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Pizza var helt ok men kyllingburger var ikke som i andre peppes jeg hadde før, veldig tørr brød. Smakte ikke som skal smakes.

Dato for besøk: august 2021
Takk, vcielocqa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (241)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 241 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2020

Bestillte pizza og en øl. Etter 45 min hadde jeg værken fått øl eller pizza. Sa at nå dro jeg snart. Ble da litt fart. Etter 1 time og 5 minutter kom pizzaen. Bestillte pizza uten rødløk men var mengder av dette. Sa også til servitøren at jeg hadde bestillt bernaise saus, skulle hente sa han, men den så jeg ikke. Så dårlig service, feil mat, kostbart. Skygg unna!!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 511runek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Skittent og uhøflig personale!
Bordet var seigt og uhygienisk. Da vi fikk servert drikke ble vi etterhvert oppmerksom på at det var leppestiftmerker og hvitt belegg inni vinglasset. Sa ifra og fikk et nytt. Dette var akkurat likt. Ved nærmere inspeksjon av de andre glassene på bordet var de også dekket av belegg og merker på innsiden. Vi gikk for å betale og sa at vinglass nr to også var like skittent. Da ble vi møtt av ei sur dame som sa at hun ikke mente det var skittent. Vi hentet glasset og hun måtte innrømme at det var veldig skittent det også. På spørsmål om det er sånn Peppes driver kundeservice sa hun at hun trodde det var et annet bord. Det ble heller ikke slått av på regningen.
I disse Covid-19 tider synes jeg dette er helt uakseptabelt!

Dato for besøk: august 2020
Takk, foodie2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Veldig skitne vinglass med leppestift fra forrige kunde. Klage endte opp med småfrekk betjening som leverte et nytt skittent glass.. Da vi skulle betale var de lite kundevennlig. Dårlig behandlig av folk som sier fra!.. stooort minus!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Inspiration461075
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Har bestilt take away-pizza ved et par anledninger når jeg har jobbet kveld/helg, og er svært fornøyd med smak og mengde mat på liten pizza.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, IdaKristin88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.