Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oppgradert tradisjon”
Anmeldelse av Løvolds Kafeteria

Løvolds Kafeteria
Vurdert som nr. 12 av 80 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. desember 2018

Vi har besøkt denne spisestaden fleire gonger, både for og etter oppgraderinga i 2018. Fornyinga i interiøret bevarerer særpreget. Men maten og sørvisen er den same rause. Er tradisjonsmat det då går for er Løvold staden i Bodø. Og du vert garantert mett - for resten av dagen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Øyvind W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 96 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Stedet er gammelt og historisk slik en cafe skal være. Her får man god mat til en billig penge. Virker til å være en populær plass å spise lunch og middag.

Dato for besøk: november 2018
Takk, DanI1622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2018

mange mange år siden Jeg fikk forbi kafe tusen ganger.. men aldri inn.. Men overrasket bygg som politi kontor som ble borte og de bygge nye hotell som ligger siden av kafe..Jeg tror jeg husker de var lys på kafe om natta da båten kom til kai fra lofoten.
båten har flyttet annet sted..
26.09.17 Da jeg kom inn første gang, føler som 1980 tall.. Gode å sitte.. Fin bordet.. De har havet utsikten fra kafe.. bestille frokost tallerken.. Greit spise litt frokost.. drikker gode kaffe.. så kommer jeg tilbake samme dag. spiste jeg hvalbiff.. Den er god og mett.. Jeg ønsker spise middag der en gang til før jeg reise sørover..

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjersti_B11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018

Innom for et middagsbesøk. Kan alltid huske kjøttkaker med ertestuing her fra jeg var liten gutt. Det smakte akkurat som jeg kan huske. Ny innredning gjorde opplevelsen veldig bra.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 420finnl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2018

Stedet for god middag etter jobb. Ordinær kafe med god utsikt over havnen , som kan være nokså aktiv

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Steinar-kr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Løvolds Kafeteria, så også på

 

Har du vært i Løvolds Kafeteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.