Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tapasbord etter stengetid”
Anmeldelse av Løvolds Kafeteria

Løvolds Kafeteria
Vurdert som nr. 12 av 74 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Vi var ti personer som spurte om det var mulig å bestille bord etter stengetid. Svaret var "ja", og opplevelsen var fantastisk. Her var det meget smakfulle retter servert i store mengder. Kokken selv var en fantastisk hyggelig vert som gjorde opplevelsen enda bedre. Vi anbefaler å prøve Løvolds kafeteria også etter stengetid

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege L, Daglig leder på Løvolds Kafeteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2021

Hei Ketil. Tusen takk for så hyggelig og god tilbakemelding fra deg! Veldig trivelig å ha dere på besøk. Velkommen tilbake ved en senere anledning :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 91 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Eit godt valg for rask husmannskost. Gode kjøttkaker og god kvalbiff. Savnet grønnsaker! Lang trapp var upraktisk med barnevogn.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, siljefik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2020

Har besøkt Løvolds Kafeteria flere ganger. Tradisjonsrik og spesiell kultur. Etter oppussing er inventaret litt mer moderne.
Maten er god og en får alltid store porsjoner.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 526jabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Meget bra resturant i Bodø sentrum. God husmannskost, og bra meny. Godt innarbeidet hos byens innbyggere.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019 via mobile enheter

Jeg har ventet hele året, glede kom dit når jeg var i bodø,
Dagens middag var koteletter. Det stod også surkål. Fikk ikke surkål, grønnsaker istedenfor. Grønnsaker litt hard, koteletter mye seig. Spiste litt. Utrolige 215 kr bortkast
Bite lite pavola for 50 kr litt dyrt smakte veldig godt. Kjøpte nytt pavola. .ser andre kaker er stor enn pavola selv om samme pris
Gledet ble til skuffet....

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Kjersti_B11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Løvolds Kafeteria, så også på

 

Har du vært i Løvolds Kafeteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din