Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mest gatekjøkkenmat på menyen.”
Anmeldelse av Løvolds Kafeteria

Løvolds Kafeteria
Vurdert som nr. 12 av 80 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021

Mest som Bodøs svar på Bondeheimen i Oslo, men hyggelegare lokale. Reint og ryddig. Ikkje noko fjas. Fint å sitte med utsyn over havna og havet. Brukbare kjøttkaker. Ellers berre kjøtsuppe som kan kallast tradisjonsmat. Å kalle ein einaste rett frå menyen for husmannskost – slik enkelte gjer — er jo historielaust. Husmannskost var vel vassgraut, vassgraut og vassgraut. Sjølv-odla rotgrønnsaker og salt sild til stas? I alle fall i øvre Telemark. Fiskarbøndene langs kysten hadde nok heller ikkje oksesteik som kvardagsmat, som er det siste eg har sett omtala som husmannskost. Me bestilte øl til maten, tok det som sjølvsagt at det vart servert 0,5 l, men fekk to små "dameglass". Vår feil, kanskje?

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ArneAslakson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (93)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 93 anmeldelser

Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Vi var ti personer som spurte om det var mulig å bestille bord etter stengetid. Svaret var "ja", og opplevelsen var fantastisk. Her var det meget smakfulle retter servert i store mengder. Kokken selv var en fantastisk hyggelig vert som gjorde opplevelsen enda bedre. Vi anbefaler å prøve Løvolds kafeteria også etter stengetid

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege L, Daglig leder på Løvolds Kafeteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2021

Hei Ketil. Tusen takk for så hyggelig og god tilbakemelding fra deg! Veldig trivelig å ha dere på besøk. Velkommen tilbake ved en senere anledning :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Eit godt valg for rask husmannskost. Gode kjøttkaker og god kvalbiff. Savnet grønnsaker! Lang trapp var upraktisk med barnevogn.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, siljefik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. januar 2020

Har besøkt Løvolds Kafeteria flere ganger. Tradisjonsrik og spesiell kultur. Etter oppussing er inventaret litt mer moderne.
Maten er god og en får alltid store porsjoner.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 526jabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Meget bra resturant i Bodø sentrum. God husmannskost, og bra meny. Godt innarbeidet hos byens innbyggere.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Løvolds Kafeteria, så også på

 

Har du vært i Løvolds Kafeteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.