Noe av det råeste jeg har opplevd. En utmerket klatrerute omkranset av spektakulær og vakker natur.
Profesjonelt tilrettelagt, og med en klatre-guide som introduserte aktiviteten på en måte som var avgjørende for at alle følte trygghet.
Tusen takk for tilbakemelding på rute og guide. Veldig glade for å høre du hadde en bra opplevelse hos oss
Helt sinnsykt rå opplevelse! Smilte fra øre til øre under hele turen. Virkelig en "må gjøre" aktivitet om man er i nærheten. I tillegg hadde vi en veldig hyggelig og dyktig guide.
Tusen takk for tilbakemelding. Veldig glade for at du hadde en rå opplevelse
Tusen takk for fantastisk tur i dag med guiden Fredrik. Luftig og bratt, og en opplevelse verdt alle pengene. Vil anbefale denne til alle. Guiden var hyggelig, opptatt av vår sikkerhet og kom med masse gode tips og råd underveis. Det var tydelig at Fredrik kunne sine saker bra. Hilsen voksent par i 40 årene, med datter på 25.
Hjertelig takk for tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på. Takk for besøket