Ann-Siri N
Вид рядом
0.8 km fra Thon Partner Hotel Skagen
Se flere hoteller i Bodø
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Koselig hotell med god frokost,lunsj og kveldsmat😊
Tepper på gulv håper jeg blir borte på alle rom. Sluk på bad er støpt feil😂
Alt i alt et hyggelig opphold som nok blir valgt flere ganger.
Sentralt og noe byggestøy fra pågående bygging rett over gaten.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Thore54
Anmeldt 1. oktober 2018

Reiste til Bodø i sammenheng med et seminar og var først litt skeptisk til å bo på en lite hotell, men det hadde jeg ikke trengt å være. Rommet var flott, servicen upåklagelig og frokosten var helt fantastisk. Kaffe og te var også innkludert, noe som jeg alltid setter stor pris på. De har også muligheten til å steke sine egne vafler i løpet av dagen, noe som jeg ikke fikk glede av da jeg var på forretningstur, men syntes likevel at det var et flott tilbud.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, HildeN192
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Bodde på rom i den delen av hotellet som er på andre siden av veien for hovedbygningen. Anbefales ikke. Overhode ikke samme standard som i hovedbygningen. Veldig lytt til naborommet og til gangen. Veldig slitt rom og bad. Frokosten som bruker å være bra, var denne gangen mangelfull. Ingen kaffeservice, eller frokostkokk som det bruker å være. Frokosten mangler det lille ekstra. Litt flere påleggssorter, smooties, litt søtt etter kaffen ol. Til denne prisen velger jeg heller et annet hotell i byen med bedre standard på rom, og mer rikholdig frokost.

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, 70beritl
Anmeldt 29. juni 2018

hotellet ligger nær flyplassen. Vanlig rutebuss stopper 2-3 minutters gangavstand fra hotellet. Rommet var lite, men rent og pent. Du fant det nødvendige. Jeg vil framheve hotellets frokostbuffet. Den var særdeles god med et rikholdig utvalg .

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Reidar Jahn H
Anmeldt 21. juni 2018 via mobile enheter

Bestilte hotellet på forhånd. Ble fulgt opp med telefon dagen vi skulle komme. Vi ble godt mottatt ved innsjekking. Parkering på offentlig parkeringsplass. Hotellet ligger sentralt i Bodø. Rommet var lite, rent og pent. I forhold til pris forventet bedre. Frokosten var god.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, 119sissele