Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 124
Vis tilbud
Booking.com
USD 117
Vis tilbud
Hotels.com
USD 124
Vis tilbud
PricelineUSD 124
FindHotel
eDreamsUSD 117
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (183)
Filtrer anmeldelser
183 resultater
Vurdering fra reisende
41
86
44
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
86
44
10
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 183 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020

Nærhet til byen og flyplassen. Dette er stedet for deg som vil bli tatt godt i mot. Litt ulik kvalitet på rom, men reint og fint. Frokosten serveres i et kjellerlokale med bare takvindu. Ta med frokosten opp i den hyggelige foajeen. Det fungerer.

Romtips: Rom i eget hus er stille
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, maja55Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Vi ankommer Bodø litt trøtte etter en natt med kjøring og sjekker inn på hotell med en super hyggelig resepsjonist som lar oss sjekke inn tidlig så vi får dusjet etter å ha kjørt hele natten. Må bare skryte å si at alt fra personale til rommet var helt fantastisk. Frokosten var nydelig og vesla fikk pannekaker og vi voksene en helt herlig omelett og nydelig kaffe.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, camillaailinm2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Reiste sammen med ei venninne i juni og hadde et veldig trivelig opphold på Skagen hotel. Opplever de ansatte som svært hyggelige og gjestfrie. De var veldig behjelpelig med å tilrettelegge for tidlig innsjekk, noe vi satt pris på under oppholdet. Frokost var enkel, men god (mtp. Covid 18 réstriksjoner) og det var positivt for oss at den serveres fra klokken 06:30 i ukedager og utrolig hyggelig med kveldsmat inkludert i prisen. Beliggenhet er veldig fin - i hjertet av byen! Et sted med vennlighet og sjarm.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Synneannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019

Et lite koselig hotell med fin nærhet til sentrum. Plassen har potensial for å skille seg litt ut fra de dominerende store moderne hotellene. Desverre gir romstandarden nedtrekk med trekklyder i vinduet og lite kreativ innredning. Trangt bad og relativt lite rom.

Romtips: ask for ocean view
Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, stiann611
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Jeg ble tvangsinnlagt på dette hotellet da mitt fly var kansellert. Har tidligere være i Bodø flere ganger og ikke valgt dette hotellet. Kom inn på rommet som var i et annet bygg. Rommet var slik at en oppfriskning nok hadde vært på sin plass. Men det bar rent og alt fungerte godt. Frokosten var sannsynligvis noen av den beste frokosten jeg har fått på hotell i Norge.
Servicen var ypperlig. Her kan jeg bo igjen.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, eivindy334
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser