Fantastisk koselig og flott hotel. Veldig hyggelig betjening og nydelig frokost. Nystekte vafler på ettermiddagen for den som ønsker det og deilig kveldsmat. Hit kommer vi tilbake . Absolutt å anbefale.
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Flott mottagelse i resepsjonen ved ankomst. Fint rom med gode senger. Flott kveldsmat som inngår i prisen.Deilig og rikholdig frokost. Kunne nesten bestille alt en ville ha til frokost. Det burde flere hoteller lære av. Dette hotellet vil vi anbefale.
Nærhet til byen og flyplassen. Dette er stedet for deg som vil bli tatt godt i mot. Litt ulik kvalitet på rom, men reint og fint. Frokosten serveres i et kjellerlokale med bare takvindu. Ta med frokosten opp i den hyggelige foajeen. Det fungerer.
Vi ankommer Bodø litt trøtte etter en natt med kjøring og sjekker inn på hotell med en super hyggelig resepsjonist som lar oss sjekke inn tidlig så vi får dusjet etter å ha kjørt hele natten. Må bare skryte å si at alt fra personale til rommet var helt fantastisk. Frokosten var nydelig og vesla fikk pannekaker og vi voksene en helt herlig omelett og nydelig kaffe.
Reiste sammen med ei venninne i juni og hadde et veldig trivelig opphold på Skagen hotel. Opplever de ansatte som svært hyggelige og gjestfrie. De var veldig behjelpelig med å tilrettelegge for tidlig innsjekk, noe vi satt pris på under oppholdet. Frokost var enkel, men god (mtp. Covid 18 réstriksjoner) og det var positivt for oss at den serveres fra klokken 06:30 i ukedager og utrolig hyggelig med kveldsmat inkludert i prisen. Beliggenhet er veldig fin - i hjertet av byen! Et sted med vennlighet og sjarm.
Et lite koselig hotell med fin nærhet til sentrum. Plassen har potensial for å skille seg litt ut fra de dominerende store moderne hotellene. Desverre gir romstandarden nedtrekk med trekklyder i vinduet og lite kreativ innredning. Trangt bad og relativt lite rom.