Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Booking.com
USD 145
Vis tilbud
Priceline
USD 152
Vis tilbud
Hotels.comUSD 152
FindHotelUSD 152
TravelocityUSD 152
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (193)
Filtrer anmeldelser
193 resultater
Vurdering fra reisende
48
88
44
11
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
48
88
44
11
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 193 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Kjempeflott hotell! Ligger perfekt til i sentrum, så det er kort vei til alt. Kjempetrivelig personale og topp service.
Flotte rom med alt det man trenger, stilt og rolig. God frokost. Stor offentlig parkeringsplass like ved hotellet. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, thomasjL8451NH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde et herlig opphold ved hotellet , fire netter i juli 2021. Rommet var perfekt med god seng og et godt bad. Frokosten var også god med «egenkomponert»omelett. I tillegg byr hotellet på kveldsmat og nystekte vafler. Servicen er det som trekker hotellet helt til topps. Både ved resepsjonen og ved frokosten ble vi møtt med topp service og blide ansatte. Dersom vi en annen gang skal til Bodø kommer vi garantert til å booke ved dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gunnar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. april 2021

Etter veldig mange timer på reisefot og jeg ankommer hotellet rett over midnatt blir jeg tatt veldig godt i mot. Siden min håndbagasje ikke inneholdt personlige saker fikk man kjøpt både tannbørste og deo. Jeg var så trøtt så jeg spurte ikke om noe mat, men kunne ha fått det. Fikk rent og pent rom med utsikt mot gaten. God seng og det beste med eget skrivebord da jeg måtte jobbe 2.påske dag frem til flyavgang. Fikk akkurat slik frokost jeg hadde ønsket meg. Med egen presskanne osv. Tok frokosten på rommet pga jobb, men snek meg ned for å finne litt mere å spise. Super hyggelig dame som sjekket meg ut fra hotellet. Kommer gjerne tilbake. Kan man si et hotell er hjemmekoselig, ja så er dette hotellet det.

Dato for oppholdet: april 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Else_Marie2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2020 via mobile enheter

Fint, ryddig og rolig atmosfære. Utrolig greie og hyggelig personale. Eneste er at det er noe lytt mellom veggene på enkelte av rommene. Kommer nok til å oppholde meg på hotellet flere ganger, for her var det fint.

Dato for oppholdet: oktober 2020
1  Takk, grootnissen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2020 via mobile enheter

Glem kjedehotellene . Dette er et personlig flott hotell med flotte rom og eksepsjonell
hyggelig service. Ikke nøl . Bo på Skagen neste gang du/dere er i Bodø. Vafler og kveldsmat trekker ikke ned opplevelsen

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, petterhag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser