Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Restaurant Bjørk

Restaurant Bjørk
Vurdert som nr. 5 av 76 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 11 - USD 38
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Bjørk er et av Bodøs største restauranthus med flere avdelinger, sentralt beliggende i Glasshuset. Vi har en lun og uformell atmosfære, som passer like godt til hverdags som til de litt større anledninger.Vår meny er stor og variert, tilpasset våre lunsj-, middags- og kveldsgjester. Vi kan tilby Tapas, Italiensk pizza stekt i vår vedfyrte ovn, salater, pasta, grillretter fra vår Josper grill og desserter.Hvis du ikke har prøvd, vil vi sterkt anbefale vår signaturrett gjennom flere år: Grillet tørrfisk servert med petit pois purè, posjert egg, baconsmør og aioli poteter.For selskaper over 10 personer, kan vi tilby eget selskapsrom og meny.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Grillet tørrfisk med godt tilbehør smakte fortreffelig. Meget hyggelige og dyktige ansatte gjorde opplevelsen fullkommen.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, btmikkel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (683)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9296 av 683 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2019

Mye variert på menyen. Mine favoritter Her er , en fantastisk grillet tørrfisk (må prøves ) og en nydelig pizza pollo. Flere av pizzaene er veldig gode. Ligger lett tilgjengelig i Glasshuset i sentrum av byen

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, EliO286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018

Mor inviterer familien på "julebord". Tapasbord ble bestillt. Bjørk sørget for at det ble en veldig hyggelig mat opplevelse for oss sju. Uforglemmelig smakfulle retter. Svært rikelig med mat, nydelig servert. Servicen er upåklagelig, med blide personal. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 305rogerl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Var og spiste lunsj sammen med kollegaer. Lunsjbuffet med pinnekjøtt, ribbe med mer og riskrem til dessert.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, yngveo355
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Jeg og min sønn skulle prøve lutefisken her, men ikke så veldig fornøyd med selve fisken. Den var i det hele tatt ganske så smakløs, og hadde verken lut- eller saltsmak. Øvrig tilbehør var bra, og servicen var veldig bra. Men fisken burde kunne gjøres bedre. Var for øvrig der i 2018, og da var fisken mye bedre.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Btjbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Bjørk, så også på

 

Har du vært i Restaurant Bjørk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din