Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna! Det er heldigvis”
Anmeldelse av Restaurant Bjørk

Restaurant Bjørk
Vurdert som nr. 5 av 75 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 12 - USD 41
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Bjørk er et av Bodøs største restauranthus med flere avdelinger, sentralt beliggende i Glasshuset. Vi har en lun og uformell atmosfære, som passer like godt til hverdags som til de litt større anledninger.Vår meny er stor og variert, tilpasset våre lunsj-, middags- og kveldsgjester. Vi kan tilby Tapas, Italiensk pizza stekt i vår vedfyrte ovn, salater, pasta, grillretter fra vår Josper grill og desserter.Hvis du ikke har prøvd, vil vi sterkt anbefale vår signaturrett gjennom flere år: Grillet tørrfisk servert med petit pois purè, posjert egg, baconsmør og aioli poteter.For selskaper over 10 personer, kan vi tilby eget selskapsrom og meny.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Styr unna! Det er heldigvis flere spisesteder i Bodø som kan anbefales, Bjørk kan vi ikke anbefale. Maten kom etter en time (de påstod det skyldtes «mange bestillinger» - ikke troendes.) Desverre smakte det heller ikke noe. Styr unna er anbefalingen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ansaet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (668)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 668 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig plass! God og oppmerksom service! Spiste pizza, fantastisk god og veldig mettende! Anbefales!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Millyen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2020 via mobile enheter

Vi var en gruppe som fikk servert en god tre-retters meny. Til forrett kamskjell med jordskokk krem, smørsaus og grønnsaker. Hovedrett var grillet tørrfisk, ertekrem, posjert egg, baconsmør og poteter. Alt smakte veldig godt og med solid størrelse på hovedretten.
Det hele ble avsluttet med en myk sjokoladekake med rømmeiskrem - nydelig!

Og når betjeningen i tillegg var veldig hyggelige og serviceinnstilte ble det hele en svært god opplevelse.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Kjempe god pizza, hyggelig servitører og ikke dumt med uteservering i strålende sol!! Hyggelig sted, kommer gjerne tilbake på neste besøk i Bodø

Dato for besøk: februar 2020
Takk, fs098
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

God mat, når den endelig kom. Hadde forhåndsbestilt menyer da de anbefalte det pga stor pågang i restauranten... likevel venter vi bortimot en time før vi får maten

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Reiseglada
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Bjørk, så også på

 

Har du vært i Restaurant Bjørk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din