Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av Restaurant Bjørk

Restaurant Bjørk
Vurdert som nr. 4 av 74 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 12 - USD 39
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Bjørk er et av Bodøs største restauranthus med flere avdelinger, sentralt beliggende i Glasshuset. Vi har en lun og uformell atmosfære, som passer like godt til hverdags som til de litt større anledninger.Vår meny er stor og variert, tilpasset våre lunsj-, middags- og kveldsgjester. Vi kan tilby Tapas, Italiensk pizza stekt i vår vedfyrte ovn, salater, pasta, grillretter fra vår Josper grill og desserter.Hvis du ikke har prøvd, vil vi sterkt anbefale vår signaturrett gjennom flere år: Grillet tørrfisk servert med petit pois purè, posjert egg, baconsmør og aioli poteter.For selskaper over 10 personer, kan vi tilby eget selskapsrom og meny.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre vennepar som skulle spise sammen, og valget falt på Bjørk. Det viste seg å være et meget bra valg. Lokalet er lyst og hyggelig, og vi fikk et fint og romslig bord. Service var rask, oppmerksom og hyggelig gjennom hele besøket vårt. Maten var fint anrettet og alle retter vi spiste, smakte nydelig - både kamskjell til forrett, blåskjell, kalv og breiflabb til hovedrett samt en rett med diverse småretter.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Glumma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (693)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 693 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og fint sted, veldig hyggelige servitører. Veldig enkel bestilling digitalt. Anbefaler å besøke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, idanylund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Besøket startet bra, maten var god og kelneren raskt for å ta i mot bestilling. Deretter gikk alt i stå. Begge kelnere forlot (sannsynligvis?) lokalet den neste timen og ingen, hverken vi, eller nye gjester, hadde mulighet til å bestille. Breiflabben var bra! Blåskjellene helt middels. Servicen ble aldri bedre. Vi fikk ikke bestilt, og mye av det vi bestilte kom aldri.
Siste besøk dessverre

Dato for besøk: juli 2020
Takk, teaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to stykker som spiste på Bjørk. Vi bestilte en pastarett hver, samt tok en øl. Maten var ganske god, og størrelsen på porsjonen var grei. Samtidig hadde vi forventet at smaken var enda bedre (veldig mye smak av salt), da rettene kostet omlag 230 kroner hver. Servicen var også bare sånn helt passe, og man satt igjen med et inntrykk av at noen av de ansatte ikke ønsket at man skulle være der. Det beste var lokasjonen. Koselig utendørslokale (var også bord inne) i 2. Etasje midt i Bodø sentrum, med en hyggelig atmosfære. Bjørk anbefales å prøve ut dersom man besøker Bodø, men ikke ha alt for høye forventninger til mat og service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Petter1205
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Uoppmerksomme kelnere, klarte knapt å hilse når vi ankom. Dukket aldri opp betjening ved bordet, men man kunne bestille på nett og oppgi bordnummer (?), maten virket gjenoppvarmet og smakte papir (pasta carbonara). Eneste grunnen til at her er fullbooket hele tiden må være det koselige interiøret og lukten av nykvernet kaffe. Synd at de ikke klarer å levere i samsvar.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 132hegeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Bjørk, så også på

 

Har du vært i Restaurant Bjørk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din