“A must visit if you want good food. ”
Anmeldelse av Brasilia Bodø

Brasilia Bodø
Vurdert som nr. 1 av 90 Restauranter i Bodø
Anmeldt 23. april 2024 via mobile enheter

Brasillia i bodø, for en opplevelse!
Vi, 2 voksne og 2 barn fikk en helt unik og smaksrik reise sammen med den fantastiske gjengen på brasillia. Servicen var top 5 av 5, det var en familiær følelse som møtte en. Barnen blev godt ivaretatt og de ansatte hørte på de og inkluderte de, noe denne mammaen syntes var veldig gøy.
Maten var nesten umulig å beskrive, vi sitter igjen med en følelse at vi er så mette at vi aldri mer blir å spise igjen. Men likevel bestillte vi dessert, iskrem til barnen og rik fondant til oss voksne. Har sjelden sett barnen rense fatet så fort på restauranger som på brasillia.

Vi blir definitivt å besøke igjen, og anbefale denne perlen til alle vi kjenner.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Caterina J
Malin Nilsen, Marketing på Brasilia Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2024

Heisann Caterina - wow for en fantastisk tilbakemelding å lese! 😃
Det er dette vi i Brasilia jobber for hver eneste dag, å gi dere gjester en avslappende og rik opplevelse hos oss - både for de store og de små!

Vi ser ordentlig frem til å få besøk av dere igjen! ⭐️

Anmeldt 2 uker siden

Dato for besøk: januar 2025
Benjamin Pembroke, General Manager på Brasilia Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter

Dato for besøk: januar 2025

Anmeldt 14. desember 2024

Dato for besøk: desember 2024
Anmeldt 14. desember 2024

Dato for besøk: desember 2024

Reisende som så på Brasilia Bodø, så også på

Har du vært i Brasilia Bodø? Del dine erfaringer!