For et Fantastisk sted! Flottere beliggenhet skal du lete lenge etter. Marka ligger rett utenfor resepsjonen. Det tar deg 45 min å gå til toppen av byfjellet Keiservarden. Ellers enormt mange fine turområder i nærheten, enten du like skog, fjell eller hav. Bodø sentrum ligger en kort taxitur unna.
Kafé i tilknytning til resepsjonen. Hotellet har en velværeavdeling på taket med utendørs oppvarmet basseng, stor solterrasse med bar, badstue, avslappningsrom og treningsrom. Alle fasiliteter med en ubeskrivelig flott utsikt. Restauranten i 7. etasje har utsøkt lokal mat. Du kan også sette deg i baren i tilknytning til restauranten og bare nyte noe godt i glasset. Egen utsiktsbro, eller «selfie-bro» fra baren i sydlig retning. Her ser du hele Bodø og alle fjellene rundt. Lofoten ser du også i horisonten. Perfekt for det nye profilbildet på Instagram eller Facebook. Eller kanskje det nye familiebildet!? Wood Hotell Bodø er det perfekte stedet for å fange midnattssola på kamera.
Rommene er store og fine. Gode senger, som er plassert slik at du har utsikt mot Børvasstindan eller Landegode gjennom store panorama-vinduer. Full minibar.
Vi opplevde god service på alle plan, fra resepsjonen, velværeavdeling og restaurant/bar. Vi gleder oss til å følge hotellets utvikling og kommer snart tilbake.