Rikke
Anmeldelse av Wood Hotel Bodø
2,0 av 5 boblerAnmeldt 28. mai 2024
Dato for oppholdet: mai 2024
Romtips: Forhåndsbook i restaurant. Ellers leverer både Volt og Foodora.
3.2 km fra Wood Hotel Bodø
Natural landscape
6.8 km fra Wood Hotel Bodø
Se flere hoteller i Bodø
Anmeldt 19. mai 2024 via mobile enheter

Flott hotell som anbefales på det sterkeste, hyggelig betjening som gir veldig god service. Nydelig middag og et frokostbord for den kresne. Ubeskrivelig utsikt i alle himmelretninger. Vi kommer tilbake til det fineste hotellet i Bodø by.

Takk, 98kjelln
Anmeldt 19. mai 2024 via mobile enheter

For et Fantastisk sted! Flottere beliggenhet skal du lete lenge etter. Marka ligger rett utenfor resepsjonen. Det tar deg 45 min å gå til toppen av byfjellet Keiservarden. Ellers enormt mange fine turområder i nærheten, enten du like skog, fjell eller hav. Bodø sentrum ligger en kort taxitur unna.
Kafé i tilknytning til resepsjonen. Hotellet har en velværeavdeling på taket med utendørs oppvarmet basseng, stor solterrasse med bar, badstue, avslappningsrom og treningsrom. Alle fasiliteter med en ubeskrivelig flott utsikt. Restauranten i 7. etasje har utsøkt lokal mat. Du kan også sette deg i baren i tilknytning til restauranten og bare nyte noe godt i glasset. Egen utsiktsbro, eller «selfie-bro» fra baren i sydlig retning. Her ser du hele Bodø og alle fjellene rundt. Lofoten ser du også i horisonten. Perfekt for det nye profilbildet på Instagram eller Facebook. Eller kanskje det nye familiebildet!? Wood Hotell Bodø er det perfekte stedet for å fange midnattssola på kamera.
Rommene er store og fine. Gode senger, som er plassert slik at du har utsikt mot Børvasstindan eller Landegode gjennom store panorama-vinduer. Full minibar.
Vi opplevde god service på alle plan, fra resepsjonen, velværeavdeling og restaurant/bar. Vi gleder oss til å følge hotellets utvikling og kommer snart tilbake.

Romtips: Hotellet har stor parkering. Besøk Saltstraumen, Nordlandsbadet, museum om fly eller jektefart,gå på konsert i Stormen eller Svømmehallen.
Takk, AndreasJL
Anmeldt 19. mai 2024

15 mai på åpningen. Flott hotell. Ditt kommer æ til å dra flere ganger.Fin utsikt med fjell , by og øyer lofotveggen som viset ut i hav gapet. Maten var fortreffelig. Desserten med midnattsol i en tynn sjokolade var bare helt himmelsk. Restauranten var kjæmpe flott med en fantastisk utsikt fra 7 etg. Rommet var stort nok med fine stoler og et rundbord og en skrivepult. Sengen var deilig. Ellers var det alt av såper å sjampo og morgen kåpe.
Betjeningen var helt fantastisk så bli å hyggelig i en hektisk start på ny åpningen.
Kjæmpe fornøyde var vi.

Romtips: Restauranten må bare oppleves,Nydelig mat å drikke. Restauranten ligger i 7 etg med en fantastisk utsikt. Sikre deg/dere en vindus plass.
Takk, Mona Laura S
Anmeldt 19. mai 2024 via mobile enheter

Vent med å bo her til de har kjørt seg inn litt. Første dagen startet vi med lunch i 1. etasje, veldig bra smørbrød. Hun som sto i kassa snakket kun engelsk. Veldig lite service, savnet et smil. Velvære avdelingen er helt grei, vannet skulle være 35 grader. Det holdt kanskje 30.
Badstuen var veldig bra. Savnet en Jacuzzi og litt service i en velvære avdeling. Manglet badekåpe, håndkler og tøfler. Ikke mulig å få tak i vann for å drikke en gang i denne avdelingen. Burde kanskje hatt en person som leverte service her. Manglet rolig musikk. Altfor mye høyt prat mellom personell og folk som er ute for å se. Barn som hylte og løp. Ingen fred og ro som det bør være i en slik avdeling. Tydelig at personellet ikke har fått opplæring. Middagen på kvelden var bra, nydelig utvalg med mat og drikke. En litt for streng hovmester som åpenlyst kjeftet på sine ansatte når vi som gjester hørte på, det var ikke koselig. Hun virket stressa. Ta opplæringen på kamerset. Han som jobbet i baren i 7.etasje gir en meget god service jobb. Øv dere litt til, så kommer vi kanskje tilbake.

Takk, Lis197
Anmeldt 15. mai 2024 via mobile enheter

Helt nydelig atmosfære og perfekt beliggenhet - her kan man se hele byen og det vakre området rundt. Hyggelige ansatte og god service. Er så heldige å være med på åpningen og vi er så imponerte over hele konseptet. Rommene, resturanten, basseng og velværeavdeling. Alt er helt topp.
Anbefales på det varmeste.

Takk, Visitsulis