“Spis før du kommer…”
Anmeldelse av Café Gidsken

Café Gidsken
Vurdert som nr. 54 av 91 Restauranter i Bodø
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Anbefaler å spise før du skal på museet. Bestilte en salat som jeg måtte etterlyse flere ganger, og som ikke kom på bordet før etter nesten 1 time!! Lite vennlig betjening, tomt for kaffe, og generelt rot med det meste.
Besøk i denne cafeen ødelegger hele opplevelsen på museet, dessverre.

Takk, Tormod O

Anmeldt 14. januar 2021 via mobile enheter

Koselig betjening og nydelig enkel mat. Om du bare vil ha en kopp kaffe og vaffel eller en fantastisk god lunch så er Cafe Gidsken plassen for deg. Vi har nå hentet lunch-mat til jobb her ved flere anledninger og vi har ikke blitt skuffet til nå. Kanskje den beste omeletten jeg har spist!? Med et flott museum i ryggen kan man virkelig lage en alle tiders dag her. De har eget opplegg for grupper også hvis man ønsker, har jeg blitt fortalt. Da med egen selskapsmeny. Det håper jeg å få teste en gang.
Denne femmeren er basert på at Gidsken er en kafé. En velfortjent femmer i så måte! Gleder meg til mange gode luncher i 2021 :-)

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, AndreasJL
Anmeldt 16. desember 2018

Grei husmannskost. Nystekte vafler til en hver tid.
Plass hvor mange av byens selgere møtes til lunch.

Takk, Tor-Arne S
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Etter en runde på flymuseet, gledet vi oss til kaffe og vafler i cafe'en. Det lå kun en vaffelplate igjen og vi skulle ha tre. Vi fikk beskjed om at dette ble stekt opp fortløpende og betalte for alle. Etter å ha ventet 20-30 min ble vi oppmerksom på at det var kommet påfyll på disken, men før vi rakk å forsyne oss ble disse solgt til andre gjester..! Vi måtte derfor be om å få avlagt to plater, for å slippe å passe opp når det ble påfylt. Syns dette var slett service!
Kan legge til at det var regnvær og godt besøk, kanskje en ide' å få stekt opp litt på forhånd?!

Dato for besøk: august 2017
Takk, AnneliN241
Anmeldt 1. november 2015

God beliggenheten inne ved inngangen i Norsk Luftfartsmuseum, men med fin utsikt ut av museet. Hadde ønsket meg mer flypreg over restauranten. Godt tilbud av grei mat og imøtekommende betjening.

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, travelmann3

Reisende som så på Café Gidsken, så også på

Har du vært i Café Gidsken? Del dine erfaringer!