“Lunsj”
Anmeldelse av Mon Ami Restauranter - STENGT

Mon Ami Restauranter
Anmeldt 11. juli 2020

Spiste lunsj med venner. Mye mat for pengene. Litt varierende etter hva man bestilte. Bestilte restaurantens pitabrød og det var en liten skuffelse, mye mais og lite annet, men det var kanskje unntaket, de andre var fornøyde med sine retter.

Takk, kagjst

Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Bestilte bakt potet med blant annet kylling og bacon, det var så tør stekt at kyllingen kunne man rive opp som en tørrfisk.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Stine K
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Utsultet fant vi nærmeste sted for middagen, havnet her. Bestilte kremer kyllinggryte....... Etter nesten en halv time, og enda mer utsultet kom maten. Begynte å spise, men halveis begynte vi å stusse på hva det egentlig var vi spiste, for kylling smakte det ikke, og det var mørkt kjøtt... Spurte betjeningen om hva det var, joda det var kylling påstår de... Jaja, det smakte jo ikke vondt, etterhvert finner en av oss pitte litt av noe som ligner kylling... Mistenker at det var litt av hvert oppi der. Risen var av noe sånn det typisk ala hurtigris... Gubben ble ikke mett, og vurderte en tur på BK for en burger..... Nei, vi kommer nok ikke igjen, dessverre.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, 895truder
Anmeldt 24. mars 2019

Bestillte bakt potet for henting. Veldig hyggelig stemme i telefonen, og da jeg møtte opp for å hente, fikk jeg et fjes på denne hyggelige stemmen! Veldig godt mottatt, trivelige folk som jobber der - og ikke minst: kjempegod mat!

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, Havar56
Anmeldt 6. november 2018

Dette vil jeg si er en av plassene man må prøve ut når man er i Bodø.
Maten er god, de ansatte er fantastisk hyggelig og lokalene er koslige.
Jeg vil anbefale å sitte ute, her får man lyset og en mye trivligere atmosfære.

Til tross for at man er inne på et senter blir man her litt skjermet fra alt stresset og støyet man møter på. Mon Ami er rett og slett en herlig plass å ta seg en liten pause, enten man er på shopping eller trenger en lunsj.

Det er gode porsjoner, og maten kom ekstremt kjapt på bordet. Vi var der på ettermiddagen etter lunsjrushet, så det kan være grunnen, men tok ikke mer enn 5 minutt fra vi hadde bestilt til maten var servert.
Vi bestilte bakt potet, noe jeg absolutt vil anbefale!
Prisen var grei.

Dato for besøk: oktober 2018