Flott plass med stor gjestfrihet! Hyggelig personale. Vil anbefale denne plassen til alle som trenger en plass å bo mens de er i Bodø. Jeg kommer i hvertfall igjen.God frokost.Kort vei til sykehus og sentrum.
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Sentral og grei beliggenhet, og med et særpreg. Men alt blir ødelagt av manglende støvsuging og vask. Rommet vi fikk i tredje etasje var svært trangt som følge av det skrå taket. Hit blir det ingen tur igjen.
Nostalgisk. Hjemmekoselig. Romantisk.
Man blir møtt hyggelige mennesker som gir personlig service. Avslappende og koselig.
Rommene er pent innred på gammeldags vis. Mye å se på!
Sov veldig godt natten jeg lå her.
Familedrevet og sentrumsnært med gangavstand til sykehuset, sentrum og busstopp. Ligger i et stille og rolig strøk. Hjemmekoselig atmosfære med små rom som har eget bad. Rommene er ulikt og temabasert innredet. Frokosten spiser du i "finstua" med nips, vakre bilder og antikke møbler. Kaffe og te tilgjengelig hele døgnet. Personlig service. Anbefales varmt, hvis du vil oppleve en hjemmekoselig atmosfære midt i Bodø sentrum til budsjettpris.
Flotte, lyse og koselige rom til en billig penge. Stilig med forskjellige "temaer" etter kjente personer. Veldig hyggelig personell. Sentrumsnært, tar ca fem minutter å gå til sentrum. Har allerede bestemt meg for at jeg skal bo her neste gang jeg besøker Bodø. Anbefales!
Et veldig hyggelig pensjonat.som trygt kan anbefales.
Enkel god frokost, akkurat nok som man trenger.
Rommet var skikkelig koselig. Gratis kaffe i resepsjonen et pluss.
Kommer garantert til å bo der igjen.