Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“45 minutters ventetid”
Anmeldelse av Egon Bodø

Egon Bodø
Vurdert som nr. 28 av 76 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 5 - USD 44
Kjøkken: Amerikansk, Pizza, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Lunsj
Beskrivelse: Egon Restaurant i Bodø ligger midt på promenaden ved småbåthavnen i sentrum. Med store vinduer kan en sitte på Egon med full utsikt til det som skjer på utsiden, både på promenaden og i småbåthavnen.Egon ligger som en del av Thon Hotel Nordlys, og har også bl.a. frokostserveringen til hotellet.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Satt 45 minutter å ventet på maten. Servitørene svarte med at de drev å la opp maten nå, og 20 minutter etter kom maten endeleig. Da var maten kald, seig og bearnaisesausen kan ikke kalles bearnaise en gang. Veldi skuffet. Drikken kom like sent som maten

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ingrid J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei Ingrid J,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding som dette. Først og fremst må jeg bare beklage, 45 minutters ventetid skal ikke skje. Det er overhodet ikke greit. Nå vet ikke jeg hvordan forhistorien til denne hendelsen skjedde, men uten at det skal være noe unnskyldning.

Igjen, beklager. Jeg håper dere ønsker å komme tilbake for å oppleve Egon på en bedre måte enn det dere gjorde her. Fordi vi har en fantastisk god atmosfære med koselige lokaler og sist men ikke minst nydelig mat.

Tusen takk og ha en fin dag! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (314)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 314 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2018

Våkner opp uthvilt etter ei god natt med gode senger....en frokost som bare må oppleves...en smilende betjening som ønsker deg velkommen tilbake, og God tur videre....

Dato for besøk: september 2018
Takk, Reiseglad369
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei Reiselglad369.

Fantastisk tilbakemelding, Tusen hjertelig takk. Hjertelig velkommen tilbake skal dere være!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk service og blid betjening Han kom til bordet og tok imot bestillinger. Maten var nydelig og vi var alle strålende fornøyd med både maten og servicen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Mainy H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei MainyBod,

Tusen takk for en så flott tilbakemelding.

Velkommen tilbake skal dere være! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Egon tilbyr kjente omgivelser og sin vanlige varierte meny. Maten var god men det skortet litt på service denne kvelden. Vi var 6 stykker og maten kom stykkevis og delt slik at de første var nesten ferdig når de siste fikk sin mat. En av rettene var også kald da den kom på bordet. Kjøkkenet spanderte is og kaffe til dessert som plaster på såret, så totalopplevelsen innfridde til slutt.
Er ikke spesielt glad i restauranter hvor man betaler på forhånd og som forventer tips på forhånd før man har fått smakt maten. Men du vet hva du får hos Egon.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Gievddo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei Sunndal75,

Først og fremst vil jeg si takk for tilbakemeldingen. Etterpå må jeg si beklager for opplevelsen dere fikk, men som jeg lese her har servitøren plukket opp det misnøyde og erstattet det med noe positivt. Det er godt å lese, som alle andre er vi dessverre ikke perfekt. Men veldig opptatte av å gjøre noe som er negativt bra igjen, som for eksempel dere har opplevd.

Jeg vil i utgangspunktet korrigere deg når du sier at vi forventer tips, det er ikke tilfellet. Det er du som forbruker som velger det om du er fornøyd med oss eller maten. dette kan gjøres til kaffekoppen etter maten eller før. I middeltid er dette systemet bygd opp slik for at du som forbruker skal kunne godkjenne beløpet før du betaler. da vil det ikke komme noe uhyggelig opplevelse når du sjekker nettbanken.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Har spist på Egon andre plasser gjennom hotellovernatting og det er lenge siden jeg har spist noe så smakløst som Carbonaraen i dag. Er alltid god mat på Egon, så i dag klaget jeg faktisk :/ Fikk Carbonaraen i retur med beskjed fra kokken om at det var brukt Standard oppskrift og ikke noe feil med maten min. -den var overkokt og smakløs. De hadde drysset litt ekstra parmesan over den og forventet at jeg da skulle spise. Har selv jobbet flere år med matservering og vet hvordan man skal/bør behandle en klage. Det var søndag og travelt og det hørtes ut til disken at kokken var hissig og stresset, men jeg ble likevel paff over svaret jeg fikk. Måten ble ikke spist og jeg gikk sulten derfra. Trist opplevelse på en flott restaurant som overalt ellers i landet har servert god mat.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Linda J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei Linda J,

Tusen takk for en så åpen og ærlig tilbakemelding. Hadde jeg opplevde dette ute hadde jeg krevd å få snakke med daglig leder. Dette er slett ikke greit. Jeg leser 3 ting som sjokkerer meg fra hva du opplevde fra personalet denne dagen. det første er hvordan servitøren velger å ta imot klagen din, for så å gi deg dette svaret. Andre er kokken, han skulle ha laget ny med en gang. tredje er at du ikke blir fulgt opp. du får bare tilbake maten med beskjed om at den skal være slik. helt ærlig kjenner jeg at dette irriterte meg veldig.

Jeg kan forsikre deg om at både servitøren og kokken ikke er blant våre ansatte lengre.

Dette vil jeg si er grunnleggende hvordan ikke behandle gjester.

Jeg håper at du velger å se på dette som en engangshendelse for så å komme tilbake til oss igjen.

Håper på å se deg snart!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Bodø, så også på

 

Har du vært i Egon Bodø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din