“Egon har tapt seg dessverre..”
Anmeldelse av Egon Bodø

Egon Bodø
Vurdert som nr. 27 av 92 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Amerikansk, Pizza, Grill
Beskrivelse: Egon Restaurant i Bodø ligger midt på promenaden ved småbåthavnen i sentrum. Med store vinduer kan en sitte på Egon med full utsikt til det som skjer på utsiden, både på promenaden og i småbåthavnen.Egon ligger som en del av Thon Hotel Nordlys, og har også bl.a. frokostserveringen til hotellet.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Har spist mye på Egon i Bodø tidligere ifbm jobb og fått mye god mat. Men det virker som det har skjedd noe i negativ retning på kjøkkenet. Bestillte baconsurra indrefilet medium minus. Biffen var stekt alt for lite, helt rå inni. De stekte grønnsakene på fatet var kalde og bernaisesausen smakte ikke bra. Meldte fra til kelnere om at kjøttet var rått, han tok den med ut og jeg fikk ny biff etter cirka 15 min. Da var den veldig god, men fortsatt var tilbehøret kaldt. Tror det må gjøres en skikkelig " Hellstrøm rydder" opp på kjøkkenet hos Egon Bodø slik at dere kan få tilbake det gode ryktet dere hadde tidligere.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ståle A
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei Ståle A.

Først og fremst må jeg få takke deg for at du gir oss tilbakemelding. At du ikke fikk noe bra besøk hos oss må jeg få beklage for. Man skal ikke måtte få flere biffer for at maten skal være slik du bestilte den. Men slik jeg leser dette ordnet servitørene opp og du fikk en slik biff du bestilte. At grønnsakene ikke holder mål er utrolig leit. det er en tilbakemelding vi veldig sjeldent får og bil selvfølgelig holde oss på det topp nivået som man skal ligge når det kommer til det. Råvarer er noe av det viktigste vi har på Egon, det er grunnlaget for at maten er så god som den er.

I midlertid blir jeg oppriktig lei meg og irritert når du siterer til "Hellstrøm rydder". På Egon har vi ansatte som er for det første udannet innen for det faget de driver, lever og onder for mat. kommer på jobb tidlig om morgenen for å tilberede våre fantastiske råvarer slik at du som gjest kan komme inn og bestille hva som helst fra vår meny på hele 80 forskjellige retter. Vi har de siste 5 årene KUN fått smilefjes fra mattilsynet og er utrolig stolt av det. Så noe krise eller dårlig rykte vil jeg ikke si at vi har under noen omstendighet.

Håper du vil gi oss en ny sjanse en gang i fremtiden, fordi det er det verdt :)

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Satt 45 minutter å ventet på maten. Servitørene svarte med at de drev å la opp maten nå, og 20 minutter etter kom maten endeleig. Da var maten kald, seig og bearnaisesausen kan ikke kalles bearnaise en gang. Veldi skuffet. Drikken kom like sent som maten

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ingrid J

Hei Ingrid J,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding som dette. Først og fremst må jeg bare beklage, 45 minutters ventetid skal ikke skje. Det er overhodet ikke greit. Nå vet ikke jeg hvordan forhistorien til denne hendelsen skjedde, men uten at det skal være noe unnskyldning.

Igjen, beklager. Jeg håper dere ønsker å komme tilbake for å oppleve Egon på en bedre måte enn det dere gjorde her. Fordi vi har en fantastisk god atmosfære med koselige lokaler og sist men ikke minst nydelig mat.

Tusen takk og ha en fin dag! :)

Anmeldt 29. september 2018

Våkner opp uthvilt etter ei god natt med gode senger....en frokost som bare må oppleves...en smilende betjening som ønsker deg velkommen tilbake, og God tur videre....

Takk, Reiseglad369

Hei Reiselglad369.

Fantastisk tilbakemelding, Tusen hjertelig takk. Hjertelig velkommen tilbake skal dere være!

Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk service og blid betjening 😊 Han kom til bordet og tok imot bestillinger. Maten var nydelig og vi var alle strålende fornøyd med både maten og servicen. 👍😊😊

Takk, Mainy H

Hei MainyBod,

Tusen takk for en så flott tilbakemelding.

Velkommen tilbake skal dere være! :)

Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Egon tilbyr kjente omgivelser og sin vanlige varierte meny. Maten var god men det skortet litt på service denne kvelden. Vi var 6 stykker og maten kom stykkevis og delt slik at de første var nesten ferdig når de siste fikk sin mat. En av rettene var også kald da den kom på bordet. Kjøkkenet spanderte is og kaffe til dessert som plaster på såret, så totalopplevelsen innfridde til slutt.
Er ikke spesielt glad i restauranter hvor man betaler på forhånd og som forventer tips på forhånd før man har fått smakt maten. Men du vet hva du får hos Egon.

Takk, Gievddo

Hei Sunndal75,

Først og fremst vil jeg si takk for tilbakemeldingen. Etterpå må jeg si beklager for opplevelsen dere fikk, men som jeg lese her har servitøren plukket opp det misnøyde og erstattet det med noe positivt. Det er godt å lese, som alle andre er vi dessverre ikke perfekt. Men veldig opptatte av å gjøre noe som er negativt bra igjen, som for eksempel dere har opplevd.

Jeg vil i utgangspunktet korrigere deg når du sier at vi forventer tips, det er ikke tilfellet. Det er du som forbruker som velger det om du er fornøyd med oss eller maten. dette kan gjøres til kaffekoppen etter maten eller før. I middeltid er dette systemet bygd opp slik for at du som forbruker skal kunne godkjenne beløpet før du betaler. da vil det ikke komme noe uhyggelig opplevelse når du sjekker nettbanken.

Reisende som så på Egon Bodø, så også på

Har du vært i Egon Bodø? Del dine erfaringer!