Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Egon er Egon”
Anmeldelse av Egon Bodø

Egon Bodø
Vurdert som nr. 28 av 76 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 5 - USD 44
Kjøkken: Amerikansk, Pizza, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag
Beskrivelse: Egon Restaurant i Bodø ligger midt på promenaden ved småbåthavnen i sentrum. Med store vinduer kan en sitte på Egon med full utsikt til det som skjer på utsiden, både på promenaden og i småbåthavnen.Egon ligger som en del av Thon Hotel Nordlys, og har også bl.a. frokostserveringen til hotellet.
Anmeldt 25. januar 2019

Du vet hva du får og det er prima kvalitet på varene. Her var det flott service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kjartan A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen. Fantastisk.

Ha en fin dag! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (315)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 315 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2019

Egon er Egon uansett hvor du kommer sånn stort sett. Egon bodø skiller seg ikke spesielt ut. Eneste var at vi fikk maten til forskjellig tid rundt bordet noe som var kjipt. De første var nesten ferdig spist før resten fikk maten sin.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen. Når man går ut på restaurant så er det minste man kan forvente at man får maten til samme tid. Jeg vil ta en runde med alle ansatte på hvor viktig akkurat det er. Samtidig vi jeg beklage for at dere ikke fikk et slikt fantastisk opphold som alle gjester skal få hos oss.

Håper på å se dere tilbake snart igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Har spist mye på Egon i Bodø tidligere ifbm jobb og fått mye god mat. Men det virker som det har skjedd noe i negativ retning på kjøkkenet. Bestillte baconsurra indrefilet medium minus. Biffen var stekt alt for lite, helt rå inni. De stekte grønnsakene på fatet var kalde og bernaisesausen smakte ikke bra. Meldte fra til kelnere om at kjøttet var rått, han tok den med ut og jeg fikk ny biff etter cirka 15 min. Da var den veldig god, men fortsatt var tilbehøret kaldt. Tror det må gjøres en skikkelig " Hellstrøm rydder" opp på kjøkkenet hos Egon Bodø slik at dere kan få tilbake det gode ryktet dere hadde tidligere.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ståle A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei Ståle A.

Først og fremst må jeg få takke deg for at du gir oss tilbakemelding. At du ikke fikk noe bra besøk hos oss må jeg få beklage for. Man skal ikke måtte få flere biffer for at maten skal være slik du bestilte den. Men slik jeg leser dette ordnet servitørene opp og du fikk en slik biff du bestilte. At grønnsakene ikke holder mål er utrolig leit. det er en tilbakemelding vi veldig sjeldent får og bil selvfølgelig holde oss på det topp nivået som man skal ligge når det kommer til det. Råvarer er noe av det viktigste vi har på Egon, det er grunnlaget for at maten er så god som den er.

I midlertid blir jeg oppriktig lei meg og irritert når du siterer til "Hellstrøm rydder". På Egon har vi ansatte som er for det første udannet innen for det faget de driver, lever og onder for mat. kommer på jobb tidlig om morgenen for å tilberede våre fantastiske råvarer slik at du som gjest kan komme inn og bestille hva som helst fra vår meny på hele 80 forskjellige retter. Vi har de siste 5 årene KUN fått smilefjes fra mattilsynet og er utrolig stolt av det. Så noe krise eller dårlig rykte vil jeg ikke si at vi har under noen omstendighet.

Håper du vil gi oss en ny sjanse en gang i fremtiden, fordi det er det verdt :)



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Satt 45 minutter å ventet på maten. Servitørene svarte med at de drev å la opp maten nå, og 20 minutter etter kom maten endeleig. Da var maten kald, seig og bearnaisesausen kan ikke kalles bearnaise en gang. Veldi skuffet. Drikken kom like sent som maten

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ingrid J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei Ingrid J,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding som dette. Først og fremst må jeg bare beklage, 45 minutters ventetid skal ikke skje. Det er overhodet ikke greit. Nå vet ikke jeg hvordan forhistorien til denne hendelsen skjedde, men uten at det skal være noe unnskyldning.

Igjen, beklager. Jeg håper dere ønsker å komme tilbake for å oppleve Egon på en bedre måte enn det dere gjorde her. Fordi vi har en fantastisk god atmosfære med koselige lokaler og sist men ikke minst nydelig mat.

Tusen takk og ha en fin dag! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018

Våkner opp uthvilt etter ei god natt med gode senger....en frokost som bare må oppleves...en smilende betjening som ønsker deg velkommen tilbake, og God tur videre....

Dato for besøk: september 2018
Takk, Reiseglad369
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
emilk808, Manager på Egon Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019

Hei Reiselglad369.

Fantastisk tilbakemelding, Tusen hjertelig takk. Hjertelig velkommen tilbake skal dere være!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Bodø, så også på

 

Har du vært i Egon Bodø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din