“På Egon må man ikke bestille forrett og hovedrett samtidig!!!!”
Anmeldelse av Egon Bodø

Egon Bodø
Vurdert som nr. 27 av 91 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Amerikansk, Pizza, Grill
Beskrivelse: Egon Restaurant i Bodø ligger midt på promenaden ved småbåthavnen i sentrum. Med store vinduer kan en sitte på Egon med full utsikt til det som skjer på utsiden, både på promenaden og i småbåthavnen.Egon ligger som en del av Thon Hotel Nordlys, og har også bl.a. frokostserveringen til hotellet.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte 1stk taco forrett til å dele og 2 stk torsk til hovedrett. Det tok en time før forrett og hovedrett kom ut samtidig. Når vi påpekte dette uttrykte servitøren seg om hvilket kaos det ville bli på kjøkkenet om man skulle dele opp bestillingene i forrett og hovedrett. På Egon tar man bestillingene bord for bord i følge denne servitøren. Vedkommende som tok bestillingen kom med noe som kunne minne om en beklagelse, men det var også alt. Vi spiste hovedretten og lot forretten stå igjen. Blir nok en stund til vi spiser på Egon Bodø igjen...

1  Takk, Jannicke1

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en hyggelig matopplevelse!
Hyggelig betjening, og topp beliggenhet i samme hotell som vi bor på.
Alke rettene var knallbra, og den 15 års bryllupsdagen ble avsluttet på en ypperlig måte!

1  Takk, Mr_Viking1
Anmeldt 25. juni 2020

Bestilte 2 entrecote, den ene med bearnaise saus og pomfri/fløtepoteter og den andre med peppersaus og pomfri. Den ene biffen var nesten bare flesk og den andre var meget overstekt og ikke en medium rare. Fikk ikke fløtepoteter og heller ingen peppersaus, bare enda flere bearnaisesaus (bestilte bare 1). Ventet i over 15 minutter før vi måtte spørre på nytt om å levere inn maten da det aldri kom noen. Ventet tilsammen i over 1,5 time på maten. Veldig dårlig service og maten var absolutt ikke god i forhold til prisen. Skal aldri tilbake igjen.

2  Takk, B4582QLidal
Anmeldt 25. juni 2020

Ble bare tull med bestillingen, fikk ikke det jeg bestilte og måtte vente 45 min på maten. Når jeg klagde gikk det nye 15 min før jeg igjen måtte si ifra og det faktisk skjedde noe. Da jeg fikk maten (entrecote) var halve biffen bare flesk og den andre var knusktørr (skulle være medium stekt). Jeg måtte igjen klage og fikk endelig spist etter 1,5 time. Ellers dårlig oppmerksomhet blant servitørene. Alt i alt, drar ikke hit igjen.

2  Takk, henrikbe96
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Mye folk på jobb, måtte stå å vente med å bestille til noen med opplæring kunne ekspedere oss i kasse. Hun som sto der var under opplæring å kunne ikke ta i mot bestilling fra oss.. Ventet i 15-20minutter..

2  Takk, KristianH535

Reisende som så på Egon Bodø, så også på

Har du vært i Egon Bodø? Del dine erfaringer!