Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt for lang ventetid på maten”
Anmeldelse av Egon Bodø

Egon Bodø
Vurdert som nr. 32 av 80 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 4 - USD 40
Kjøkken: Amerikansk, Pizza, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag
Beskrivelse: Egon Restaurant i Bodø ligger midt på promenaden ved småbåthavnen i sentrum. Med store vinduer kan en sitte på Egon med full utsikt til det som skjer på utsiden, både på promenaden og i småbåthavnen.Egon ligger som en del av Thon Hotel Nordlys, og har også bl.a. frokostserveringen til hotellet.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Egon har mulighet for å bestille mat fra bordet per mobiltelefon. Maten ble betalt ved bestilling. Fin ordning. Men: Det tok hele 45 minutter fra kvittering for bestilt og betalt mat dukket opp på min telefon til maten kom til bordet. Vi bestilte en pizza og to salater. Tre kvarters ventetid uten noen informasjon eller beklagelse underveis er for drøyt. Da maten kom var pizzaen god og tacosalaten helt grei, men Cæsarsalaten var kjedelig på smak og liten i porsjonsstørrelsen. Vi så ikke noe til servitøren etter at maten kom på bordet, så det var ingen mulighet til å gi tilbakemelding på hvordan maten smakte.

Det blir ikke flere besøk på Egon i Bodø for oss.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Inspire478911
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (332)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 332 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte en black & white fra menyen hvor jeg heller ville spist min samboers skosåle istedet. Kjøttet var tørt å heller ikke noe spesielt godt krydret. Chipsen var heller ikke krydret å man fikk ingen form for krydder ved bordet. Min fru bestilte en chicken bowl fra menyen å sa den var helt grei,men kald da vi fikk maten servert.Alt i alt var det åverpriset dårlig mat. Sur betjening å et dårlig intrykk av hele resturant opplevelsen. Anbefales ikke fra vår side. Det finnes nok flere restauranter i byen som kan toppe denne møkka.

Takk for åss!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, EivindH67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Pleier alltid å være fornøyd når jeg spiser på Egon rundt i landet. Men dette var nedtur. Med en biff full av trevler. Lunken eplejuce og lite saus. Og en betjening som var gretten når jeg påpekte det.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Venture777231
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Fullbooket kveld når vi skulle bestille bord, men med muligheter for å komme på drop-in. Møtte opp i restauranten ca rundt kl 19.15. Fikk bord etter kort tid. God service. Enkel bordbestilling, og god mat som alltid. Kommer gjerne igjen.
OBS: Når vi forlot resultauranten ca kl. 20.30 var det lang kø utenfor.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Lovegirl88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Ok mat, men chevresalaten manglet coppaskinke, som den i følge menyen skulle inneholde. Ba om å få sauser/dressinger på siden til nachos, Det glemte de, så alt lå over nachosen til barna. Med andre ord ikje helt fornøyde.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 510hanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Bodø, så også på

 

Har du vært i Egon Bodø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.