Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God treer”
Anmeldelse av Ohma Asian Cooking

Ohma Asian Cooking
Vurdert som nr. 2 av 76 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 56
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Satt lenge og lurt på om jeg skulle gi tre eller fire prikker. Det ble tre, skal vi si pluss, da dette måltidet var som forventet, men heller ikke mer. Satt liksom med følelsen av at det lille ekstra manglet. Godt nok, blir dommen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tbondo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (395)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7781 av 395 anmeldelser

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Trivelige lokaler. Litt lite å velge i mente Fiinbeck. Greit nok mente Fia. Maten var god og hadde høy kvalitet.
Dessert gikk fort tomt og ble ikke fylt på igjen. Fia hadde vært på Ohma før og viste at de var gjerrig med dessert påfyll, så hun hadde sikret seg før hun tok første runde i buffeten. Du kan få litt av min, trøstet Fia- men Fiinbeck fant trøst i en Nordlandspils.
Ellers er det verdt å nevne at staben var hjelpsom men urutinerte. Prisen var svært hyggelig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Bente L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Vi var 4 stk som spiste div sushi. Alle godt fornøyde med spesielt god og lekker sushi med japansk øl og sake til. En svært positiv matopplevelse. Vi har vært her tidligere også og kommer garantert tilbake. Fine lokaler. Hyggelig og proff servering. Kort ventetid.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

4 stk som spiste her. Sushi i flere variasjoner. De Luxor platte med 38 biter mm. Alt nydelig tilberedt. God japansk øl og saki. Rask, oppmerksom og hyggelig servering. Vi var alle 4 godt fornøyde. Har vært her før og kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, roaldovidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Jeg var innom restauranten får og spise med noen kolleger, og ble meget positivt overrasket over service, den gode maten og atmostferen på restauranten. Min kolega hadde spist dere mange ganger på sine forettningsreiser og hadde prøvesmaker store deler av menyen. Jeg ble anbefalt TØRRSTEKTE BIFFSTRIMLER, som var aldeles nydelig og spicy.

Jeg var godt fornøyd med servicen, og det tok ikke lang tid å få mat servert eller mer å drikke! Regningen fikk vi også raskt når vi ba om den og man kan splitte regningen om det trengs.

Anbefaler restauranten på det varmeste om man er på besøk i Bodø byen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, thomaslH117QK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ohma Asian Cooking, så også på

 

Har du vært i Ohma Asian Cooking? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din