Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familiemiddag. Super service”
Anmeldelse av Ohma Asian Cooking

Ohma Asian Cooking
Vurdert som nr. 2 av 76 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 56
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Familiemiddag. Super service , super mat. Spiste Dumplings og pop rice rull til forrett. Sushi plate til hovedrett.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RagniK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (394)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 394 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig Asian Fusion i Bodø.
Vi bestilte mange forskjellige retter og alt smakte veldig godt. Betjeningen var også veldig hyggelig.

Får ikke toppkarakter da crispy duck retten var laget med annen vri enn hva original crispy duck skal være.

Alt i alt veldig hyggelig og bra restaurant om du er ute etter Asian Fusion.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, iFers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fin restaurant med en god atmosfære. Maten var veldig god og spennende, noe var litt sterkt. Veldig god service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Maggikos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Jeg var innom og hentet sushien. Stedet så veldig bra ut. Sushien var god, men forventet kanskje at maten var bedre mtp prisen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 545julianes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde i området og hadde ikke fått booket våre primære valg dor kvelden. Ohma hadde bord- og vi var fornøyde.
Service var bra og profesjonell, menyen hadde bredt utvalg og ditto OK vinmeny.
Maten var god, både forrettene og hovedretter.
Et fornøyd par kunne forlate restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tsr1507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ohma Asian Cooking, så også på

 

Har du vært i Ohma Asian Cooking? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din