Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales på alle måter”
Anmeldelse av Ohma Asian Cooking

Ohma Asian Cooking
Vurdert som nr. 2 av 74 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 57
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2020

Maten er 100% vær gang. De er flink til å forandre menyen med nye ting. Det er bare en nytelse vær gang vi er her. Bare å gå på badet her er en fornøyelse.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FreddyAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (402)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 402 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk middag! Vi kom til Bodø å fikk oppleve en middags aften hos Ohma. For det første blir vi møtt med en hyggelig mann i kassa og en fantastisk kvinne som serverte oss. Hun snakket engelsk og hadde mørt hår, jeg kan ikke skryte nok av henne. Utrolig god mat og opplevelsen ble desto bedre når vi hadde så mange hyggelige mennesker rundt oss. Jeg ønsker meg tilbake. Dette var en utrolig hyggelig opplevelse og jeg anbefaler alle å ta seg en tur.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, amandahmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Har ingen ord som kan beskrive denne restauranten. Helt ypperlig service, personalet gjør alt de kan for at du skal ha det bra. Absolutt nydelig mat, og et helt nydelig utvalg av både mat og drikke. Skulle gitt mer stjerner om det var mulig.
Skal komme hit mer i framtiden, det er virkelig verdt for de som ønsker en kulinarisk opplevelse i matveien. Anbefales på det absolutt sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, PosiivTurist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler, som vi ikke fikk benyttet da de ikke hadde ledige bord, men enda viktigere var den fantastisk gode veganske makien de lager der! Jeg kjøpte både wok og maki, woken var god, men ble litt kjedelig på smak i lengden, men makien var av en annen verden. Beste makien jeg har smakt, også medberegnet maki jeg spiste før jeg ble veganer. Verdt et besøk, eller verdt en take away som vi gjorde

Dato for besøk: juli 2020
Takk, canossa86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Familiemiddag. Super service , super mat. Spiste Dumplings og pop rice rull til forrett. Sushi plate til hovedrett.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RagniK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ohma Asian Cooking, så også på

 

Har du vært i Ohma Asian Cooking? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din