Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ny mening om Asiatisk Mat”
Anmeldelse av Ohma Asian Cooking

Ohma Asian Cooking
Vurdert som nr. 3 av 79 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 12 - USD 52
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Ble godt tatt i mot av servitøren vår Nohr , som hadde sin første dag på jobb i denne restauranten . Hyggelig egyptisk genteknologistudent.
Vi bestilte Smaken av Ohma , en syv-retter , med alle elementer av resturantene utvalg. Personlig valget jeg også vinpakke . Alt stemte denne kvelden.
Maten var perfekt, lekker sushi med laks tartar og sopp. Chrispy Duck og kokos-is. Nøye avstemte viner , også til desserten.
Takk til Nohr som gjorde opplevelsen og måltidet perfekt.
Asiatisk mat kan også tilberedes og serveres på ett meget høyt plan. Ikke bare store porsjoner i takeaway innpakning.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, kjelle67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (412)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 412 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021

Travel restaurant, men me fekk plass denne kvelden. Her fekk me god asiatisk mat med gode smakar. Hyggelige servitørar, sjølv om det var travel. Greitt lokale. Bra restaurant!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble tatt godt imot av en svært hyggelig servitør som fikk oss til å føle oss hjemme med en gang. Maten må være det beste som finnes i Bodø og Nordland. Helt utmerket! Det ble nok plutselig litt mange gjester og det ble litt ventetid på serveringen, men vi hadde god tid så det gjorde ingenting. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 943lassea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021

Nydelig mat, stilig interiør, hyggelig service, restaurantens egne hvitvin var veldig god. Anbefales både å spise i restauranten og å bestille takeaway:)

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Gladiferie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2021

Vi var 4 personer som hadde reservert bord lang tid i forveien etter anbefalinger på nettet, og gledet oss til både god spise og bevertning. Ved ankomst var ikke stolene børstet for smuler og matrester etter forrige servering. Kelneren prøvde å unnskylde med at ryddedamen ikke hadde gjort jobben sin??? Vi ble foreslått et annet bord, men det var stoltrekkene så inngrodde med gamle matrester og annet at vi valgte det første bordet, hvor jeg selv måtte børste setene rene. Menylisten var flekkete og krøllete, men håpet om god mat var fremdeles tilstede. Jeg bestilte en dry martini cocktail, men da den kom var det en 50/50 blanding av gin og martini, av den søte typen og ikke en tørr vermuth. Jeg klaget på drinken og sa at forholdet ikke var riktig, men fikk som svar at dette skulle være slik i henhold til oppskriften, utrolig arrogant! 2 av oss bestilte 8 retter (fikk bare 7) og følget bestilte 3 retter, hvor sprøstekt andebryst var en del av opplegget. Hos oss med 8 retter var de brukbart stekt, men for tykke skiver som ikke var skåret helt over. Hos følget var det ikke bra, de var knusk tørre, og bar preg av at dette var oppskjær og rester av andre serveringer, total mangel på forståelse av hvordan dette skal være. Grønnsakene var ikke finsnittet til wrapsene og ikke separert. Betjeningen var oppofrene, men manglet tydeligvis en leder som kunne være i stand til å ta tak i hvordan en restaurant i denne klassen skal drives. Vi kommer IKKE tilbake, spesielt når regningen endte opp med 1100 per person.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Herman A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ohma Asian Cooking, så også på

 

Har du vært i Ohma Asian Cooking? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.