Vi besøkte restauranten, men hadde en temmelig utrivelig opplevelse totalt. Maten var god, men betjeningen var ganske uhøflige. Krasse og lite serviceinnstilte. Uhøflige bemerkninger. God mat, men totalopplevelsen er ikke verdt prisen.
Vi var tre venner som kom hit sjøveien uten å ha bestilt på forhånd. Alt - fra bryggeplass til madrass var absolutt topp. Strålende mat og service. Frokosten er noe for seg selv - masse hjemmelaget. Absolutt verdt en omvei ! Må tilbake for å gå løva
Et fantastisk flott gjestgiveri med egen båthavn. Nydelig beliggenhet på vakre Rødøy. Rommene var rene, pene og hjemmekoselig. Restauranten serverte oss sommerens hittil beste kveitemiddag. Tusen takk til Malin og resten av staben, dette var tre uforglemmelige dager.
Vi var fem personer som ankom med båt til dette flotte anlegget. Gode fasiliteter til båtfolket, og en flott restaurert bygning med sjel, hvor det ble servert kjempegod mat. Stedet anbefales på det varmeste! :-)