Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sushi”
Anmeldelse av Great Gandhi

Great Gandhi
Vurdert som nr. 37 av 80 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018

Stor ogvariert meny. God service og nydelig mat. Servitør anbefalte Gandhi vin(hvit) som passet ypperlig til maten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Nina P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 161 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

5 kompiser bestilte bord, ble tatt godt imot, rask servering, kanskje litt små porsjoner, varm mat. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Havar56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Bestilte kylling tikka og garlic naan.
Gryteretten var ikke nok krydret og var i feil farge. Den skal være oransj, ikke gul, så det var for mye fløte. Som du heller ikke skal bruke, men yoghurt.
Garlic naanen var brent og ikke nok hvitløk i det hele tatt. Jeg ville ikke anbefalt å dra dit for en indisk opplevelse, og jeg er indisk.

Dato for besøk: august 2018
Takk, manrajkd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Maten var god. Akkurat hva man kan forvente på en indisk restaurant, og ikke mer. Dessverre trekker service og betjening mye ned. Vi fikk ikke utdelt glass for vann, og servitøren rotet mye med bestillingen. Vi fikk heller ikke maten samtidig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, HoppyBond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

God mat med store porsjoner. Spesielt godt nan-brød med ulike alternativer, hvitløk, koriander osv. Meget god reita i tillegg. Lokalet er rent og pent, trivelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, CF_Storm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Great Gandhi, så også på

 

Har du vært i Great Gandhi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.