Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skittent”
Anmeldelse av Great Gandhi

Great Gandhi
Vurdert som nr. 37 av 76 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Ingen håndhygienetiltak ved ankomst. Gikk på et skittent toalett for å vaske hender. Det var ikke papir til å tørke hendene med. Ga likevel stedet en sjanse, - men angrer. Ved servering fikk jeg tallerken med matrester på. Fikk ny tallerken, men ingen beklagelse. Maten vi fikk, to forskjellige retter, var kald. Vi betalte og forlot etter dette. Dårlig hygiene, dårlig service, dårlig mat = dårlig opplevelse. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Heidi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (151)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 151 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Helt grei mat, men ikke den store kulinariske opplevelsen jeg skulle ønske. Bestilte tandoori og en lemonade, men sistnevnte ble stående igjen på bordet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, IdaKristin88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Jeg var sammen med venner som har vært mye i India, og som kjenner litt til matkulturen deres. Det blir aldri som India, men smakene er mer indiske enn norske.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, secretary2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hvor skal man begynne. Eneste positive med maten var nanbrødet, ellers var det både smakløst, tørt, og kaldt. Dette er en opplevelse som helst vil glemmes like fort som maten ble servert. Aldri et godt tegn at maten er på bordet 4 minutter etter at den er bestilt. Betjeningen var uhøflig, ignorante, og utrolig lite serviceinnstilt. Prisene hadde vært akseptable om maten gjorde seg fortjent til å bli spist opp.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, leistaad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

En særdeles skuffende opplevelse. Ble sittende i 20 minutter før vi måtte be om å få se en meny. Etter å ha ventet i ytterligere 15 minutter uten å få bestilt, valgte vi å forlate og finne et annet sted. Meget dårlig service og publikumsvennlighet fra personalet. Aldri mer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, T6509UQthomasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Great Gandhi, så også på

 

Har du vært i Great Gandhi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din