“God mat”

Great Gandhi
Vurdert som nr. 35 av 91 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

God mat og god service her. Maten var velsmakende med gode porsjoner. Sentral beliggenhet midt i Storgata.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, ztig65

Anmeldt 19. september 2020

Ser det er flere dårlige anmeldelser her på både service og mat, men det er helt ubegripelig spør du meg.

Jeg har spist en god del indisk mat både i Norge og i utlandet, og dette var en veldig god indisk restaurant. Veldig godt utvalg av tradisjonelle retter. Bestilte great gandhi spesial som het Mix karahi med lam, kylling og Scampi. God service og hyggelig personale med glimt i øyet. Kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Esereht85
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Ingen håndhygienetiltak ved ankomst. Gikk på et skittent toalett for å vaske hender. Det var ikke papir til å tørke hendene med. Ga likevel stedet en sjanse, - men angrer. Ved servering fikk jeg tallerken med matrester på. Fikk ny tallerken, men ingen beklagelse. Maten vi fikk, to forskjellige retter, var kald. Vi betalte og forlot etter dette. Dårlig hygiene, dårlig service, dårlig mat = dårlig opplevelse. Vi kommer ikke tilbake.

Takk, Heidi B
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Helt grei mat, men ikke den store kulinariske opplevelsen jeg skulle ønske. Bestilte tandoori og en lemonade, men sistnevnte ble stående igjen på bordet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, IdaKristin88
Anmeldt 2. august 2020

Jeg var sammen med venner som har vært mye i India, og som kjenner litt til matkulturen deres. Det blir aldri som India, men smakene er mer indiske enn norske.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, secretary2018

Reisende som så på Great Gandhi, så også på

Har du vært i Great Gandhi? Del dine erfaringer!