Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God indisk mat”
Anmeldelse av Great Gandhi

Great Gandhi
Vurdert som nr. 37 av 80 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

God service og god mat! Trivelig betjening og god mottakelse er alltid en god start, og når også maten står til forventning blir totalopplevelsen god. Spiste mix, nr 24. nydelig godt, og nanbrød med koriander er bare helt nydelig! Burde vært endret adresse her på TA, men vi fikk tilslutt en fin trimtur adresse er dronningens gt 25

Dato for besøk: august 2021
Takk, ElseB219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 162 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Vi er fire personer som elsker indisk mat og måtte derfor innom denne restauranten i Bodø.
Jeg hadde kongereker til forrett og Tandoori kylling til hovedrett.
Rekene var en skuffelse på smak, hovedretten helt ok. Men totalt sett så havner denne restauranten litt ned på min liste over gode indiske. At jeg fikk et møkkete ekkelt glass med cola løfter heller ikke karakteren.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Vi er en familie som er glad i indisk mat, og vi har spist på mange forskjellige steder. Denne restauranten innfridde ikke våre forventninger i det hele tatt. Følte at det var en hobby-kokk som hadde laget maten. Alle rettene var smakløse, til og med nanbrødet var dårlig. Prisen er i tillegg altfor stiv for så middelmådig mat! Servicen var ok - servitørene så ut til å gjøre sitt beste, men det ble mye surr og rot. Dette er lavmål sammenlignet med andre indiske restauranter vi har opplevd. Dessverre.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ninasY8487RQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021

Valgte Great Gandhi fordi det var rullestolrampe der, samt at menyen hørtes spennende ut. Angrer ikke ! Nydelig mat, gode porsjoner, flott service - med smilende og hyggelige servitører. Godt fremkommelig for rullestol. Anbefales Drar nok dit igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, olaugo2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mars 2021 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Bodø sentrum. Ringte og bestilte basert på Deres hjemmeside sin take away. Hentet i restaurant. Like etter at vi hadde hentet, oppdaget vi at det ikke var vedlagt bestikk og servietter, noe som skal være en selvfølgelighet når man benytter seg av take away, iallefall å bli tilbudt dette. Gikk tilbake og fikk engangsbestikk og servietter. Maten var upåklagelig.

Dato for besøk: mars 2021
1  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Great Gandhi, så også på

 

Har du vært i Great Gandhi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.