“Ok mat, elendig service”
Anmeldelse av Great Gandhi

Great Gandhi
Vurdert som nr. 35 av 92 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 5. august 2024

Ble tatt imot av en kar som ikke verken ønsket velkommen, eller så ut til å ha en bra dag.
Bestilte drinker som start på middagen, disse kom midt i hovedretten. Den rne tallerkenen var skitten.
Maten var ok, men snakte ikke så mye annet enn sterkt. Brent papadam, godt ban-brød. Det var rikelig med mat.
Bordet ble heller ikke ryddet etter maten, kelnerne satt i en krok og drakk kaffe sammen med en venn.

Dato for besøk: august 2024
    • Atmosfære
Takk, 313britts

Anmeldt 13. januar 2024

Jeg er vanligvis veldig glad i Indisk mat, men ble skuffet.

Valget falt på Mango Chicken og Peshawar Naan.

Kyllingbitene var møre men hadde en melen konsistens. Sausen hadde fin farge men smakte ikke godt. Man skulle tro det var saus på glass, og ikke fersk. Smakløst men med en bitter bismak. Retten hadde vissen koriander på toppen (se bildet).
Jeg klarte ikke å spise opp maten.

Naan brødet var overstrødd med sukker og rosiner. Det var ingen andre frukter, mandler eller smak. Det smakte god gammel norsk te-kake, men flat. Jeg var sulten, så jeg spiste opp brødet ettersom det ikke smakte stygt.

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, CecileTouring
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Spiste der nå i Juli, og må innrømme at maten var ganske kjedelig. Smakløst og veldig kjedelig på utseende. Veldig dårlig konsistens på sausene. Blir nok ikke førstevalg neste gang dessverre

Dato for besøk: juli 2022
Takk, espenh552
Anmeldt 25. april 2022 via mobile enheter

Dette var smakløst, både papedammen, nanbrødet og chicken karri var like smakløst. Kun Nordlandsøl, ingen Indisk øl. Dårlig service fra kelnere med nedovermunn. Jeg elsker Indisk, men ikke denne.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Per M
Anmeldt 26. mars 2022 via mobile enheter

Helt ok indisk som vi fikk som take-away. Maten ble presist levert og smakte greit. Litt lite og tynn smak fra dal vegetar og store osteklumper i palak paneer. Litt lite salt var det også. Kanskje vi var uheldige?

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, JensSmithWergeland

Reisende som så på Great Gandhi, så også på

Har du vært i Great Gandhi? Del dine erfaringer!