Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 123
Hotels.comUSD 123
ScandicHotels.comUSD 124
PricelineUSD 123
Vio.comUSD 123
TravelocityUSD 123
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 231)
Filtrer anmeldelser
1 231 resultater
Vurdering fra reisende
587
395
138
73
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
587
395
138
73
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
235240 av 1 231 anmeldelser
Anmeldt 29. oktober 2018

Byens beste utsikt, hvertfall rommene som vender mot havet.Fantastisk frokost med godt utvalg av både varmmat, pålegg og brød.Flotte rom med store vindusflater, god restaurant på toppen (17.etasje) .

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, torpedo_casa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Anbefales på det sterkeste Meget flott rom, med veldig god utsikt til byen og havnen, Rengjøring var veldig profesjonelt, og det var tilgang til flott bar i 12 etg. Maten til alle måltider var svært god, og da jeg bodde der tre dager, var den også variert. Meget fornøyd med oppholdet, og kommer garantert tilbake, da jeg reser mye i tjeneste.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, knuthartviksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. oktober 2018

Havet er et moderne og fint hotell. Men det er strippet ned til kun det helt nødvendige. På rommene er det ingen vannkoker, ingenting i minibar, ingenting ekstra på badet, kun håndklær og en stor såpedispenser og dusjsåpe. Det er ikke noe ekskulsivt over det ,men du får et helt fint rom med flott utsikt. Fokosten var helt fin med et greit utvalg av brød og pålegg, egg og bacon, litt frukt og smoothies. Minus er manglende parkeringsmuligheter utenfor og rundt hotellet. Restauranten på toppen er populær og burde bestille i god tid i forveien for å få plass.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
2  Takk, prestekragen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi vil bruke dine punkter til å forbedre vår kvalitet- og servicegrad.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Bodde her 2 netter i forbindelse med jobbreise. Innsjekk gikk fort, spurte etter rom med havutsikt som ikke var problem å få. Nydelig utsikt på rommet. Stort og pent rom. Restauranten i toppen av hotellet er veldig fin. Kommer ikke til å vurdere andre hoteller i Bodø igjen så sant dette er ledig.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, 438tors
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser