Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 142
Vis tilbud
Booking.comUSD 142
Hotels.comUSD 142
PricelineUSD 142
TravelocityUSD 142
eDreamsUSD 142
CheapTicketsUSD 142
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 123)
Filtrer anmeldelser
1 123 resultater
Vurdering fra reisende
538
368
125
62
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
538
368
125
62
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
154159 av 1 123 anmeldelser
Anmeldt 23. januar 2019

Hotellet er ikke så alt for gamelt, noe man legger merke til i forhold til feks interiør. Fremstår som ganske så nytt. Vi fikk ett rom i 16 etg. Vi hadde en fantastisk utsikt utover byen og havet. Rene, pene og ikke minst romslige rom. Badet var også av det romslige typen. Frokosten var nydelig, alt for en vær smak. Personalet var hyggelige og imøtekommende. Hotellet ligger i sentrum. Om noe skulle trekke ned så måtte det eventuellt være at rommet var litt kaldt selv om vi prøvde å justere det. Hoteller rundt om i Norges land har noe å lære av dere. Vi kommer tilbake! Takk for denne gang

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019
Google-oversetting

Thank you for your review.

Welcome back to us next time you visit Bodø.

Best regards
Henry Hansen
General Manager

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig bar øverst. Flott rom med fantastisk utsikt. Hyggelige ansatte både i resepsjonen og i baren.
Vi skulle reise tidlig og bestilte tidlig frokost.
Det kom en isopor boks med ei skive rugbrød med litt pålegg . I tillegg en svær pose med et eple og juice. Veldig dårlig start på dagen. Jeg forventer ikke full frokost, men dette var veldig dårlig. Jeg har fått tidlig-frokost hos andre hoteller før, men det har aldri vært så dårlig.
Kommer muligens tilbake en gang jeg ikke skal reise så tidlig avgårde.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 730arnsteins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Hei!

Takk for din tilbakemelding. Beklager dårlig kvalitet på tidligfrokosten. Den skal ligge på et høyt kvalitetsnivå.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Veldig bra. Rommet hadde utsikt mot havet og det var koselig å se Hurtigruten komme forbi.Møterommet var utstyrt med alt man trengte, og vi ble servert frukt, kaker, nøtter, crisps, vann og kaffe.
Savnet kaffe-laging fasiliteter. Restauranten i 17 etasje hadde god atmosfære og god mat. Det var ikke mulig å åpne vinduer. Alt var kontrollert av air condotioning.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, metwillo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Scandic havet ligger fint til mitt i sentrum og utsikten fra rommet utover sjøen er like fin hvert besøk. Er så kjekt å ligge i sengen å se utover og se hvordan vær og lys endrer utsikten.
Rommet er helt grei i størrelsen og har det man trenger. Eneste som irriterer ordentlig er plasseringen av håndsåpe dispenserer, hvorfor sette/henge denne lengst unna vasken? Virkelig lite gjennomtenkt....

Varm velkomst fra personalet i resepsjonen og rask innsjekk.
Frokosten er ordentlig god og har et utvalg som slår andre scandic’ere ned i støvlene. Virkelig grunn til å bo akkurat her. De har skjønt hvor fint det kan gjøres.
Kommer tilbake igjen, trives godt her.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Skulle bare overnatte her en natt, hvor mesteparten av tiden ble benyttet utenfor hotellet. Nesten litt synd med så gode senger, og det rommet jeg fikk med DEN utsikten mot havet. Nok et lyspunkt ble det på morgenen da man sto opp for å spise frokost. Veldig bra oppdekning og stor variasjon av mat.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Trond V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser