Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Arnfinn S
Gjøvik, Norge
Anmeldelse av Scandic Havet
2,0 av 5 boblerAnmeldt 4. feb. 2019
Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste som et par
2,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
1,0 av 5 boblerRenslighet
2,0 av 5 boblerService
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General ManagerScandic Havet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. feb. 2019
Hei!

Takk for din tilbakemelding. Vil også benytte anledningen til å beklage svikt i renholdsruter under ditt opphold.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 528
  • Hotels.com
0.1 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 434
  • Hotels.com
0.2 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotel exterior
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 468
  • Booking.com
0.2 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 873
  • Booking.com
0.4 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 602
  • Hotels.com
0.5 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 573
  • Hotels.com
0.4 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 309
  • Hotels.com
0.4 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
nearby hostel
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Agoda.com
0.7 km fra Scandic Havet
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 028
  • Agoda.com
7.4 km fra Scandic Havet
Se flere hoteller i Bodø
Anmeldelser (1 295)
Filtrer anmeldelser
1 295 resultater
Vurdering fra reisende
609
410
149
82
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
609
410
149
82
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
250255 av 1 295 anmeldelser
Anmeldt 29. januar 2019

Kjempefint hotell med gode fasiliteter.Heissystemet var litt tungvint og fungerte ikke alltid. Fantastisk frokost, ja den var neste for eksklusiv ;)Absolutt verdt et besøk om du er reisende til Bodø.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Voyage56876288886
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Hei!

Takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2019

Hotellet er ikke så alt for gamelt, noe man legger merke til i forhold til feks interiør. Fremstår som ganske så nytt. Vi fikk ett rom i 16 etg. Vi hadde en fantastisk utsikt utover byen og havet. Rene, pene og ikke minst romslige rom. Badet var også av det romslige typen. Frokosten var nydelig, alt for en vær smak. Personalet var hyggelige og imøtekommende. Hotellet ligger i sentrum. Om noe skulle trekke ned så måtte det eventuellt være at rommet var litt kaldt selv om vi prøvde å justere det. Hoteller rundt om i Norges land har noe å lære av dere. Vi kommer tilbake! Takk for denne gang😊

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019
Google-oversetting

Thank you for your review.

Welcome back to us next time you visit Bodø.

Best regards
Henry Hansen
General Manager

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig bar øverst. Flott rom med fantastisk utsikt. Hyggelige ansatte både i resepsjonen og i baren.
Vi skulle reise tidlig og bestilte tidlig frokost.
Det kom en isopor boks med ei skive rugbrød med litt pålegg . I tillegg en svær pose med et eple og juice. Veldig dårlig start på dagen. Jeg forventer ikke full frokost, men dette var veldig dårlig. Jeg har fått tidlig-frokost hos andre hoteller før, men det har aldri vært så dårlig.
Kommer muligens tilbake en gang jeg ikke skal reise så tidlig avgårde.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 730arnsteins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Hei!

Takk for din tilbakemelding. Beklager dårlig kvalitet på tidligfrokosten. Den skal ligge på et høyt kvalitetsnivå.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Veldig bra. Rommet hadde utsikt mot havet og det var koselig å se Hurtigruten komme forbi.Møterommet var utstyrt med alt man trengte, og vi ble servert frukt, kaker, nøtter, crisps, vann og kaffe.
Savnet kaffe-laging fasiliteter. Restauranten i 17 etasje hadde god atmosfære og god mat. Det var ikke mulig å åpne vinduer. Alt var kontrollert av air condotioning.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, metwillo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Scandic havet ligger fint til mitt i sentrum og utsikten fra rommet utover sjøen er like fin hvert besøk. Er så kjekt å ligge i sengen å se utover og se hvordan vær og lys endrer utsikten.
Rommet er helt grei i størrelsen og har det man trenger. Eneste som irriterer ordentlig er plasseringen av håndsåpe dispenserer, hvorfor sette/henge denne lengst unna vasken? Virkelig lite gjennomtenkt....

Varm velkomst fra personalet i resepsjonen og rask innsjekk.
Frokosten er ordentlig god og har et utvalg som slår andre scandic’ere ned i støvlene. Virkelig grunn til å bo akkurat her. De har skjønt hvor fint det kan gjøres.
Kommer tilbake igjen, trives godt her.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser