Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Booking.comUSD 152
ScandicHotels.comUSD 152
Hotels.comUSD 152
PricelineUSD 152
FindHotelUSD 152
eDreamsUSD 152
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 163)
Filtrer anmeldelser
1 163 resultater
Vurdering fra reisende
555
379
130
67
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
555
379
130
67
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6570 av 1 163 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Støvete på rommet, flekker på bordene som sto presset inn mot senga, hull i sengtøy og fikk ingen medhold i preferanser for seng/rom utsikt. Frokost var tjokefull, foruten om sprit som var satt fram var det ekstremt lite restriksjoner.

Bodd tidliger på hotellet men var ikke fornøyd da heller. De bør klare å få servicen opp på samme nivå som lokasjonen de ligger på.
Flere tre-stjerners hotell som slår de på dette rett i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, smackiiie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.

Din tilbakemelding er videresendt til FB leder.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2020

Fin beliggenhet og i utgangspunktet god utsikt.
Vinduene var imidlertid så møkkete at det var vanskelig å se ut. Rommet og badet er greit men det kjipeste utstyret på dusj mv.

Lurer på om de har oppfattet at vi er midt i en pandemi?
På skranken ved innsjekk finner man en kurv med bakervarer. Hvem vil spise det når det står ubeskyttet?

For øvrig bare en i innsjekk så det tar tid når de foran har masse de lurer på.

Frokost buffet som var kjedelig under snittet og uten godt nok fokus på renslighet. Alle forsyner seg selv, tar på bestikket og ingen som følger med på renslighet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tonnyj148
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.

Din tilbakemelding er videresendt til ledelsen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Bodde på hotellet ved 2 anledninger i sommer. Å betale henholdsvis 800 kr og 1000 kr for et dobbeltrom på et så bra hotell, er det ikke noe å si på. Her får man valuta for pengene. Alle vi møtte i resepsjonen var serviceminded, og når jeg ba om et rom høyt oppe med havutsikt, så ordnet de dette.

Veldig bra utvalg i frokosten - selv med koronarestriksjoner. De kunne ha vært litt nøyere med vask av stoler og bord i frokostsalen.

Litt stress med parkering, for hvis man ikke finner ledig gateparkering (noe som ikke var så lett) så må man stå i et p-hus, for 300 kr pr natt.

Restauranten på toppen må bare oppleves. For en service og virkelig god mat.

Anbefaler absolutt dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.


Kom gjerne igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. august 2020

Fantastisk utsikt men støvete rom og dårlig frokost. Vi orket ikke mer kald og tørr frokost og droppet derfor den forferdelige frokosten siste natten. Manglende respekt til avstand i frokostsalen var også en av faktorene til at vi ikke kommer til å bo her i fremtidien

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, morten123509
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.

Din tilbakemleding er sendt til ledelsen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser