Hotellkos
Bergen, Norge
Anmeldelse av Scandic Havet
5,0 av 5 boblerAnmeldt 21. sep. 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Vidar Thomas Endresen, Guest Services / Front OfficeScandic Havet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. sep. 2020
21.1 km fra Scandic Havet
Se flere hoteller i Bodø
Anmeldt 21. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Vidar Thomas Endresen, Guest Services / Front Office på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Anmeldt 14. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Anmeldt 14. september 2020

Fin beliggenhet i byen og i utgangspunktet en fantastisk utsikt.

MEN: Vinduene var imidlertid så møkkete at det var vanskelig å se ut. Det var som om hele Bodø havn var i tåke. Når man har så flott utsikt over havnen fra rommet, så bør vinduene holdes rene. På vårt rom så det ut som tykk tåke gjennom vindu selv om solen skinte over Bodø. Det ødelegger hele opplevelsen av rommet. Her er det rom for forbedringer.

Opplevde også at de vi møtte i resepsjonen under oppholdet var veldig mutte og uten smil. Vi opptrådte høflig og klaget ikke under oppholdet. Der har Havet noe å lære fra andre Scandic hotel. Frem med smilet.

Takk, Dag1959

Takk for besøket og tilbakemeldingen.

Vasking av vindu som normalt skjer hver vår ble i år kansellert av kjente årsaker.

Beklager så mye at resepsjonen ikke levde opp til sin vanlige standard.

Anmeldt 29. august 2020

Veldig god beliggenhet på brygga Med havutsikt. Pene rom og store bad. Avslappende bar i øverste etasje med fantastisk utsikt. Vennlige og svært serviceinnstilt personale. God frokost med bredt utvalg

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, sir702

Kom gjerne igjen

Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Støvete på rommet, flekker på bordene som sto presset inn mot senga, hull i sengtøy og fikk ingen medhold i preferanser for seng/rom utsikt. Frokost var tjokefull, foruten om sprit som var satt fram var det ekstremt lite restriksjoner.

Bodd tidliger på hotellet men var ikke fornøyd da heller. De bør klare å få servicen opp på samme nivå som lokasjonen de ligger på.
Flere tre-stjerners hotell som slår de på dette rett i nærheten.

2  Takk, smackiiie

Takk for besøket og tilbakemeldingen.

Din tilbakemelding er videresendt til FB leder.