Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 152
Vis tilbud
FindHotel
USD 150
Vis tilbud
Booking.comUSD 152
PricelineUSD 152
Hotels.comUSD 152
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 163)
Filtrer anmeldelser
1 163 resultater
Vurdering fra reisende
555
379
130
67
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
555
379
130
67
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6065 av 1 163 anmeldelser
Anmeldt 21. september 2020

Det er alltid så herlig å komme hit! Beste servicen på Scandichotell jeg har opplevd. Hyggelige ansatte, alltid ferdig oppgraderte rom, og frokosten er alltid super! Rommene er fine og store. Kjempefin utsikt enten det er inn mot byen eller ut mot havet! Gleder oss til neste opphold ❤️ Takk!

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, hotellkos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Guest Services / Front Office på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.
Ses snart håper vi :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vidar Thomas Endresen, Guest Services / Front Office på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. september 2020

Fin beliggenhet i byen og i utgangspunktet en fantastisk utsikt.

MEN: Vinduene var imidlertid så møkkete at det var vanskelig å se ut. Det var som om hele Bodø havn var i tåke. Når man har så flott utsikt over havnen fra rommet, så bør vinduene holdes rene. På vårt rom så det ut som tykk tåke gjennom vindu selv om solen skinte over Bodø. Det ødelegger hele opplevelsen av rommet. Her er det rom for forbedringer.

Opplevde også at de vi møtte i resepsjonen under oppholdet var veldig mutte og uten smil. Vi opptrådte høflig og klaget ikke under oppholdet. Der har Havet noe å lære fra andre Scandic hotel. Frem med smilet.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Dag1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.

Vasking av vindu som normalt skjer hver vår ble i år kansellert av kjente årsaker.

Beklager så mye at resepsjonen ikke levde opp til sin vanlige standard.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020

Veldig god beliggenhet på brygga Med havutsikt. Pene rom og store bad. Avslappende bar i øverste etasje med fantastisk utsikt. Vennlige og svært serviceinnstilt personale. God frokost med bredt utvalg

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, sir702
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.

Kom gjerne igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser